Zobacz pojedynczy post
stary 30-12-2006, 15:20   #424
Goku_Sayian
Użytkownik Forum

Goku_Sayian's Avatar

Data dołączenia: 09 08 2006

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Thero Pokaż post
no ba! Ale zawsze ściągając z downloadu tibia.pl wiesz, że nie dymasz nikogo w dupę (mam na myśli twórców Tibii, jakby ktoś pytał).

Przepraszam bardzo. Nie wszyscy. Uczciwi ludzie powyżej poziomu godności psa jeszcze w Polsce istnieją.

@alienXX
Nie pisz o hackowaniu bo wszyscy wiedzą, że TBI jest czyste. Chodzi raczej o to, że uczciwi gracze przestają się bawić w te klocki z powodu cheaterów, dla których gra z botem ma tylko sens. A powodów przecież może być wiele.
A jakby nie patrzeć gdyby nie spleena TBI to na pewno używaliby innych macro, dlatego ja osobiście nic do was nie mam. To nie wasza wina, że ludzie nie dorośli do takich programów. :')
moze troche za pozno cytuje, ale wkurza mnie to, co do kupowania tych piratów, to uwazasz ze jesli ktos kupuje piraty to jest ponizej poziomu psa?? haha i tu sie mylisz, wiesz co, wole kupic pirata za 15 zlotych albo se przegrac od qmpla gre niz bulic 100zl++ ^^ a ze to jest zabronione to mnie nie obchodzi, gdybym wygrał w totka to prosze bardzo moge kupowac wszystko original itp. ale w totka nie wygralem ... i dla mnie to strata kasy... co do samego TBI, to napisze cos, ale nie na temat hackow, bo tu prawdy nie dowiemy sie nidgy, co jak, gdzie i dlaczego, ale potępiam ludzi którzy uzywaja tego, a potem kozaczą swoim super hight extra mega hiper lvlem, ktorego nie zdobyli by w uczciwy sposob... ja sam uzywalem tbi, ale tylko do swiatla, bo utevo lux dawalo za maly efekt a torchy za duzo capa braly i tez super nie byly, ale od czasu kiedy po upie wprowadzono sztuczne naswietlenie przestalem uzywac, i konto mam nadal, nietkniete, i tak jak powiedzieli niektorzy przede mna problem nie tkwi w tym ze Spleen zrobil to TBI, tylko w tym, ze niektorzy glupi ludzie nie potrafia obslugiwac komputera, sciagaja 666hackow, botow, do tego z nieznanego zrodla, nie maja antyvira, firewalla, sharują, wchodza na tibie w szkole i kawiarenkach, podaja passy "qmplom".. a no i jeszcze proboja szczescia na loterii www.FtiItanzAndPakkUndHakMiPLIXX.prv.pl! a potem jak ktos mu zrobi na zlosc i zmieni passy, to od razu wchodzi na rozne fora i wygaduje rzeczy typu:"aaa spleen to hacker zhakowal mnie, wlasnie kupilem sobie plate armor aaaa i go nie mam TO ZA**RANY HACKER!" >.< az mnie glowa boli...
Goku_Sayian jest offline   Odpowiedz z Cytatem