Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tovob Lard
\/down
Racja Założyciel postu pewnie tylko obejrzal sobie teledysk, zdjecia i się naśmiewa, chyba że słuchał paru piosenek, ale że są w większośći po angielsku nie zrozumiał ich. Ogólnie wiekszość antyfanów Blog27(Tokio Hotel też) 'nienawidzi' tych zespołów głównie dlatego, że im się udało osiągnąć sukces. Jak również nie rozumieją przekazu w piosenkach owych zespołów, bo są w innym języku. i tak to wygląda
|
Hasło na dziś - sarkazm.
Blog 27 jest chujowe jak beret, nie ulega to wątpliwości. Ale da się na nich zarobić, więc nowe płyty (o ile się pojawią) będą wydawane i
kupowane.
Cytuj:
@Dobo
Taki wysoki wynik sprzedaży osiągneły poprzez reklamę. Wszędzie ich było pełno! Występy z Tokio Hotel i te smycze w płytach... Każda dziewczyna (chłopak też) chciała mieć jej płytę bo to poprostu było modne. Według mnie, mają poprostu dobrą reklamę, może co niektórym podobają się (mi nie) i nastolatkom brakuje polskich (dobrych?) zespołów...
Przereklamowane... I bynajmniej nie jestem gejem z klapkami na uszach ^^
|
Jasna sprawa, tyle że nie wszystko da się wypromować. Nawet jesli by włożyć kilka milionów w promocje muzyki Godspeed You! Black Emperor, to i tak nie sprzedawałaby się świetnie. Zbyt minimalistyczna, zbyt "post", zbyt wymagająca. Szuka się produktu dobrego dla przeciętnego Kowalskiego, który jest łatwy w odbiorze, niewymagający, i który ze sztuką ma tylko wspólnego, co jeleń z musztardą.