Czy kogoś kto kupuje leather legi za 50gp mozna nazwac noobem?
Chyba nie . Chociaż pewnie by sie nie przyznal ze jest newbie
Teraz to mnie smiesza moje sytuacje jak zaczynalem
1.Ktos z 1lvl chcial ode mnie bag kupic ja mu mowie ze nie wiem jak to sie robi i powiedzial ze mam rzucic . no i wiadomo co dalej
2. Mialem juz dosc dobre eq wracam se z orkow . I kolo mi pokazuje swoje eq i sie pyta czy dobre (wooden shield , carlin sword , studded armor , leather legs )
Ja mu powiedzialem ze ma troche slaba tarcze i miecz, bo był na 6lvl . Pozniej mi powiedzial zebym ja mu pokazal daje mu na trade , on po minucie - no pokaz!!! . Ja mialem wtedy tez6lvl (carlin sword , plate shield , chain armor ) . I mu pokazuje najpierw najgorzse legi buty pozniej chain armor . A pozniej carlin sword i plate shield . A tu w 2 sekundy dokladnie rzeczy byly przykryte orkami pozniej odkryte i wzial je , ale zrobil tow takiej szybkosci , ze mial w tym chyba doswiadczenie

3. Wlasnie wychodzilem z rooka i chce wyplacic pieniadze (1200) . I dal mi platynki . Jakos mi nie przypadly do gustu i chce je wymienic na normalne . Pozniej sie skaplem ze w bagu nie ma tyle miejsca a obok mnie kupe ludu i ani stowki nie zdazytlenm wyciagnac ;p
4. Znalazlem na dachu studded club i sie cieszylem i walilem nim do 4lvlu ;p
5. Pierwszy lvl ide na rata tam pod ta biblioteka i mam tak zolte hp idzie goscio z 3lvl i sie mnie pyta czy chce sie uzdrowic ja mowie ze tak prowadzi mnie tam gdzie jest pokoj do treningu tyle ze tam gdzie jest fire i mowi ze musze przez to przejsc pare razy... lol;]
No i oczywiscie wiele sytuacji innych
1. Gosciu se podchodzi do Obiego i mu mowi Sprzedasz mi jakies spodenki? Pozniej no.. albo moze jakas zbroje? Lol . Ale ja bylem dobry i wytlumaczylem mu co sie jak robi

2. noob : sell carlin sword
ja: offer
noob : 300gp
ja: 80 najwiecej
noob : hunted
i se poszedl ;p
3. Moze nie smieszne ale sprzeeadlem gosciowi rope za 100gp ;]