Zobacz pojedynczy post
stary 30-12-2006, 19:08   #161
Progeusz
Użytkownik forum

Progeusz's Avatar

Data dołączenia: 18 03 2006
Lokacja: Wrocław

Stan: Początkujący
Progeusz ma numer GG 9504066
Domyślny

Jestem załamany...
Radziłbym MatKusowi skasować 1/3 postów, gdyż taktyka to "podejść i ubić" napisana jedynie w języku "pseudo-polskim".

A ja zamieszczę swoją taktykę:
Sheep - źródło jedzenia (0-4 meat), które jemy lub sprzedajemy (można się nieźle dorobić - ja raz na 1lv miałem wooden shield, buty, legi, studded arm, legion helmet i 0 expa w mniej niż 20 min), nie daje expa, jednak ma sporą obronę i trochę HP (jak dla 1-2 lv).
Występuje przede wszystkim na pastwisku pod młynem na Rooku. Dobrze zamknąć furtkę (odstrasza 1/4 n00bów) i zapędzić owcę do rogu (ciągle ucieka). Powinieneś mieć koło siebie świeżego trupa owcy, żeby zakryć prawdziwą, gdy podbiegnie n00b.

Sheep - source of food (0-4 meat), we eat it or sell it (you can earn quite a lo - I'd got wooden shield, boots, l legs, studded arm, legion helm on 1lv in less than 20 minutes), 0 exp, good defense and HP (for 1-2 lv).
You can meet it on pasture near mill on Rook. Good ideas are closing gate (it's enough for 25% of n00bs) and chasing sheep to corner. You should also have some fresh corpse of sheep near you in order to cover real body when some n00b is coming.

Ostatnio edytowany przez Progeusz - 31-12-2006 o 11:48. Powód: zauważenie niezauważonego
Progeusz jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.