Zobacz pojedynczy post
stary 03-09-2004, 17:46   #7
Baron Kaldrick
Użytkownik Forum

Baron Kaldrick's Avatar

Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...

Domyślny

Cytuj:
Fala noobostwa naciera
Fala n00bostwa juz natarla, wiekszosc ich wojennej floty osiadla na mieliznie, a rozbitkowie zalozyli mase obozowisk na tej - olbrzymiej - wyspie. Co z tego, skoro obok istnieja cywilizowane metropolie normalnych uzytkownikow?
Cytuj:
Bycie modem wcale nei jest takie trudne.
Jestem modem na forum.tibia.gery.pl, jestem modem tutaj - i jesli sadzisz, ze to nie jest trudne, to pier.dolisz od rzeczy~
Cytuj:
Prawda- wasze forum jest duze, lecz wy macie łatwiej. Bo nie musicie oczyscić całych archwiów forum jak ja musiałem.
Tez musialem wielokrotnie oczyszczac archiwa for, niejednokrotnie olbrzymich for... Ale co do ma k.urwa do rzeczy?
Cytuj:
Tak więc jak juz mówiłem to forum upadło.
Tak jak tibia - straciło swój klimat.
To forum nie mialo klimatu, po pierwsze...Przynajmniej nie takiego, o jakim Ty piszesz~ Od samego poczaktu bylo zdominowane przez n00by, ktore uciekaly z gery, potraktowane ostrym slowem Odyna - i tak juz pozostalo, ze jest azylem dla tych, ktorych odstrasza "ustroj polityczny" tibia.gery.pl~ Czyli rzady twardej reki -.-
Cytuj:
Ludzie będą obserwować jak w handlu z dnia an dzień będzie coraz wiecej tematów proszących o darmowe rzeczy.
ODsetek ludzi mądrych grajacych w tą grę jest coraz mniejszy.
Co ma handel do Tibii, i co ma pozostanie przy Tibii do forum? Tibia upadla juz dobre 2 lata temu, jak nie lepiej~
Cytuj:
LEcz jeśli popatrzycie na historię świata - nie wszystko da się wygrać - a wtedy lepiej wycofać sie niż zginać w bezsensownej śmierci chociażby niewiadomo jak była bohaterska.
Ja jestem krasnoludem, i zawsze walcze do konca, gdyz nie oddalbym nigdy swego topora bez walki, i nie schowalbym go, nie okrywajac go chwala i slawa... Mi milszy jest powrot na tarczy, niz bez niej~
Cytuj:
LEcz ja nie będę puszczął apelów, bo równie dobrze moge krzyczeć do ściany.
Siur, lepiej jest po prostu nieortograficznie i niegramatycznie napisac temat, ochrzaniajacy wszystko od gory do dolu, bez jednego sensownego przykladu, co nalezy zmienic. Ah, jakze prosto jest to zrobic~
Cytuj:
Proszę uprzejmie modów o zbanowanie mojego konta.
A teraz życzenie do noobów - ŻEBYŚCIE SIĘ HU*E NAWZAJE POZAPIERDA*ALI
Możecie sobei już mnie jechać ludzie - *******ę was i całe to forum.
Stoczyliscie sie...
NA dno i nie chcecie sie podnieść
Tego nie skomentuje, bo musialbym ripostowac z poziomu podlogi~ Bo tam wlasnie spadlem ze smiechu, glownie czytajac wers "Prosze(...) o zbanowanie mojego konta".

Cytuj:
Ale,,,myslisz ze swedzi nie maja n00bow?
A co to ma qrwa do rzeczy?

Cytuj:
Czemu nie mozesz ignorowac noobow i siedziec razem z tymi "lepszymi" ?
Hrhrhrhr, szczerze mowiac, n3mi, cos takiego nie ma sensu... Bo jest to najgorszym mozliwym wyborem, w niewielu przypadkach oddajacym jedynie pola poddaniu sie... Bo przypomina mi to zatrzasniecie okna, gdy ktos krzyczy o pozarze. Nie slychac problemu - wiec go nie ma?

Cytuj:
Wiesz powiem ci jeszcze ze jednak ta liczba ludzi ogladajacych nasze forum swiadczy o tym ze jednak ludziom sie ono podoba i jakos ignoruja n00bow.
A pomyslales, ze liczba tych ludzi w glownej mierze moze skladac sie z n00bow?

Cytuj:
I nie chcę następnych gwoździ do trumny, bo źle mi się robi jak pamietam jak to forum wyglądąło kiedys, a jak wygląda teraz.
Wygladalo kiedys jeszcze gorzej. I dalej jest symbolem utraty elitarnosci wsrod polskiej sceny tibijskiej - ale tylko dlatego, ze spopularyzowalo ten temat. I jest na jak najlepszej drodze do poprawy - mimo ze starych grzechow nie wybaczy tej stronie nikt, kto pamieta "dawne" czasy~
[quote]
Baron Kaldrick jest offline   Odpowiedz z Cytatem