Fala n00bostwa juz natarla, wiekszosc ich wojennej floty osiadla na mieliznie, a rozbitkowie zalozyli mase obozowisk na tej - olbrzymiej - wyspie. Co z tego, skoro obok istnieja cywilizowane metropolie normalnych uzytkownikow?
Cytuj:
Bycie modem wcale nei jest takie trudne.
|
Jestem modem na forum.tibia.gery.pl, jestem modem tutaj - i jesli sadzisz, ze to nie jest trudne, to pier.dolisz od rzeczy~
Cytuj:
Prawda- wasze forum jest duze, lecz wy macie łatwiej. Bo nie musicie oczyscić całych archwiów forum jak ja musiałem.
|
Tez musialem wielokrotnie oczyszczac archiwa for, niejednokrotnie olbrzymich for... Ale co do ma k.urwa do rzeczy?
Cytuj:
Tak więc jak juz mówiłem to forum upadło.
Tak jak tibia - straciło swój klimat.
|
To forum nie mialo klimatu, po pierwsze...Przynajmniej nie takiego, o jakim Ty piszesz~ Od samego poczaktu bylo zdominowane przez n00by, ktore uciekaly z gery, potraktowane ostrym slowem Odyna - i tak juz pozostalo, ze jest azylem dla tych, ktorych odstrasza "ustroj polityczny" tibia.gery.pl~ Czyli rzady twardej reki -.-
Cytuj:
Ludzie będą obserwować jak w handlu z dnia an dzień będzie coraz wiecej tematów proszących o darmowe rzeczy.
ODsetek ludzi mądrych grajacych w tą grę jest coraz mniejszy.
|
Co ma handel do Tibii, i co ma pozostanie przy Tibii do forum? Tibia upadla juz dobre 2 lata temu, jak nie lepiej~
Cytuj:
LEcz jeśli popatrzycie na historię świata - nie wszystko da się wygrać - a wtedy lepiej wycofać sie niż zginać w bezsensownej śmierci chociażby niewiadomo jak była bohaterska.
|
Ja jestem krasnoludem, i zawsze walcze do konca, gdyz nie oddalbym nigdy swego topora bez walki, i nie schowalbym go, nie okrywajac go chwala i slawa... Mi milszy jest powrot na tarczy, niz bez niej~
Cytuj:
LEcz ja nie będę puszczął apelów, bo równie dobrze moge krzyczeć do ściany.
|
Siur, lepiej jest po prostu nieortograficznie i niegramatycznie napisac temat, ochrzaniajacy wszystko od gory do dolu, bez jednego sensownego przykladu, co nalezy zmienic. Ah, jakze prosto jest to zrobic~
Cytuj:
Proszę uprzejmie modów o zbanowanie mojego konta.
A teraz życzenie do noobów - ŻEBYŚCIE SIĘ HU*E NAWZAJE POZAPIERDA*ALI
Możecie sobei już mnie jechać ludzie - *******ę was i całe to forum.
Stoczyliscie sie...
NA dno i nie chcecie sie podnieść
|
Tego nie skomentuje, bo musialbym ripostowac z poziomu podlogi~ Bo tam wlasnie spadlem ze smiechu, glownie czytajac wers "Prosze(...) o zbanowanie mojego konta".
Cytuj:
Ale,,,myslisz ze swedzi nie maja n00bow?
|
A co to ma qrwa do rzeczy?
Cytuj:
Czemu nie mozesz ignorowac noobow i siedziec razem z tymi "lepszymi" ?
|
Hrhrhrhr, szczerze mowiac, n3mi, cos takiego nie ma sensu... Bo jest to najgorszym mozliwym wyborem, w niewielu przypadkach oddajacym jedynie pola poddaniu sie... Bo przypomina mi to zatrzasniecie okna, gdy ktos krzyczy o pozarze. Nie slychac problemu - wiec go nie ma?
Cytuj:
Wiesz powiem ci jeszcze ze jednak ta liczba ludzi ogladajacych nasze forum swiadczy o tym ze jednak ludziom sie ono podoba i jakos ignoruja n00bow.
|
A pomyslales, ze liczba tych ludzi w glownej mierze moze skladac sie z n00bow?
Cytuj:
I nie chcę następnych gwoździ do trumny, bo źle mi się robi jak pamietam jak to forum wyglądąło kiedys, a jak wygląda teraz.
|
Wygladalo kiedys jeszcze gorzej. I dalej jest symbolem utraty elitarnosci wsrod polskiej sceny tibijskiej - ale tylko dlatego, ze spopularyzowalo ten temat. I jest na jak najlepszej drodze do poprawy - mimo ze starych grzechow nie wybaczy tej stronie nikt, kto pamieta "dawne" czasy~
[quote]