Zobacz pojedynczy post
stary 30-12-2006, 22:17   #3758
Ceapoznan
Użytkownik Forum

Ceapoznan's Avatar

Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Poznań

Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
Gildia: Forever ToS
Świat: Galana
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ajron 88 Pokaż post
Byłeś człowieku w szkle podstawowej ? nauczyli cie tam czytac? tak ? to kurwa ma przeczytaj zasady tibi , i tam pisze wyrażnie że jeśli więcej niż jedna osoba ma dostęp do konta (zna passy) to jest to account sharing i jest to nielegalne (wbrew zasadą tibii) ihuj kogolwiek obchodzi czy ty to uważasz za sposób na zmniejszenie czegokolwiek ,to jest łamanie reguł które uderza w każdego pożądnego gracza więc nie pierdol farmazonów.

Rumcio sharowal , i to jest fakt do którego sam sie przynzal na tym forum , jest 0 i koniec tematu.
O moje wyksztalcenie się nie bój. Nie mam zamiaru się kłucić bo nie mam do tego nastroju. Jednak zrozum, ze zasady mi sa znane ale patrze na wszystko jak facet, ktory nigdy nie mial zamiaru tracic duzo czasu na gre. Nigdy niczego wielkiego w Tibi nie osiągnałem i prawde mówiac nie przemawialy we mnie jakies wielkie ambicje bo zycie mnie satysfakcjonuje kompleksów nie mam i "nie buduje sobie namiociku" w grach(słowa pewnej psycholoszki).

Macie po kilkanscie lat, -escia, -esci i nie mówcie, ze skoro regulamin mówi ze nie wolno to tego nie robicie. Nie kaze łamac zasad i przeginac jak zrobil powiedzmy Tetro z kyry... Ale czy grzechem jest gra z bratem, kumplem czy przyjacielem. Chceciie miec w miare wysoki lvl, ktory pozwoli na hunty na demonach lub innych stworkach to czemu by nie ograniczyc spedzanai czasu przed kompem do 2 h z 4 dziennie grajac z kims jeszcze...

Zreszta po co bede sie rozwodzic, jednak powiem, ze w dzisiejszych czasach tworza sie takie pokolenia dzieci komputera, ktore wpychaja słodycze przed monitorem zamiast latac i kopac pilke majac 10 lat... Ja chociaz komputer mam od ponad 14 lat to wspominam dziecinstwo, w ktorym latalem z kumplami po 8h dziennie kopiac pilke i robiac inne głupty nigdy przy tym sie nie nudzac.
A teraz to tacy przychodza do siebie podlaczaja sie pod neta i sru w swiat nowej generacji... Ahh:/
Ceapoznan jest offline