Zobacz pojedynczy post
stary 30-12-2006, 22:28   #123
goburu
Zbanowany

Data dołączenia: 14 12 2006
Lokacja: Liberty Bay

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: PvP
Poziom: 90
Skille: po co??
Poziom mag.: 56
Domyślny

Cytuj:
A jak Ci wyskoczą 2 dragi i DL to będziesz nadal walił z visa?
Nie, bede walil z ue zeby szybciej zabic... Echhh czlowieku, czy ty liczyles kiedykolwiek koszty huntu?!?!?! SD jest tak drogie ze juz chyba bardziej oplaca sie dednąć i odrabiac straty niz masowo huncić z SD -.- A wiesz w ogóle co to jest explosion rune? Nie? To ci powiem. Explosion rune to jest taka runa ktora zadaje srednie obrazenia rowne polowie sdeka (na wyzszych poziomach troche mniej ale ty opisujesz tutaj nizsze więc dajmy ze to polowa) w 1-5 przeciwników na raz. Czyli podczas kiedy ty walisz z SD po 200 w jednego draga, ja wale z explo po 100 w 2+ potwory naraz o wiele mniejszym kosztem niż ty. Co się bardziej wobec tego opłaca?
Zaraz pewnie mi powiesz "ale z explo za wolno się zabija i na pewno dedniesz" to ja ci mowie ze jak nie bedziesz miał włączonego mana shielda to i tak dedniesz na 2 dragach + dl, nawet atakując z tych swoich sdeków nie jesteś w stanie się wyleczyć wystarczająco szybko. A na manashieldzie explo jest ZDECYDOWANIE bardziej opłacalne niż SD. Teraz rozumiesz?
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
- drag od 28lv to tylko strata czasu.
Twoim zdaniem.
Tak, moim i kazdego innego gracza którego nie zadowala exp z prędkością 5-10k/h.
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
- na necro mozna chodzic ale solo
Twoim zdaniem.
Jak wyżej.
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
- na hero z archerami to moze nie w tym updacie tylko pare lat temu
No bo teraz mamy Snakebite Roda!!11111oneoneone
I tańsze manafluidy.
Cytuj:
Ogólnie dużo błędów w tej "krytyce na siłę". Komentować tego nie chcę, nie będę się bronił, bo nie ma przed kim.
A dlaczego w ogóle nie skomentowałeś mojej wypowiedzi? (w ktorej wytykałem ci błędy) Czyżby słoma z butów wychodziła i brak sensownych argumentów?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez moniah6
1.Jak spalać manę ?
Czytając poradniki.
Cytuj:
2.Jak się robi runy ?
Czytając poradniki.
Cytuj:
3.Od którego lvl mogę zacząc robić runki ?
Od ładnego.

Ostatnio edytowany przez goburu - 30-12-2006 o 22:32.
goburu jest offline   Odpowiedz z Cytatem