Zobacz pojedynczy post
stary 30-12-2006, 22:56   #44
janek@
Użytkownik Forum

janek@'s Avatar

Data dołączenia: 22 03 2005

Stan: Niegrający
Domyślny

@up
O malo nie oddalem rosolu.. (fuuu co to za zdjecie wiedzmy?)

Blog 27 powiem kulturalnie: TO zwyczajne g*owno...
Sorka, ale ^ to bylo najmilsze slowo jakie powiedzialem na ten zespol.
Wypromowane "bjathy" zbijaja kase na shitcie ulicznym... (ba chyba wsiowym..)
Zycie jest jednak not fair i trzeba sie pogodzic (trudno).
Co do tych rushowych nahstholaftek powiem jedno:
Sa to dzieci specjalnej troski, ktore sie wychowaly na gownach z ulicy i nie majace bladego pojacia o wlasnych sukcesach... Dlatego nasladuja innych i lykaja kazde "g0wno". Czesto te nahstolatki nie maja kontaku z rodzicami i niestety dzieje sie to coraz czesciej przy takim tempie zycia...
W mojej klasie jest pelno takich "bjathow". Sa hamskie wobec ludzi nieuznajacych mody i maja gdzies dzisiejszy stan srodowiska co doprowadzi wkrotce przez takich ludzi do end'a ...

Blog 27 maja utwor o nazwie "lol"? Popieram w pelni. Jest to tak glupie, ze az smieszne... haha..

Podsumowujac: Denerwuje mnie takie gnojenie "dobrej muzyki" i TV takimi shitami jak b27, th czy HD. OMG

P.S.
Niedlugo utworzy sie nowa religia, a bedzie sie nazywala "Bravo" co oczywiscie jest zenada.. Wole nie myslec ile zamachow bedzie w niedlugiej przyszlosci.

@edit to dow
A ja myslalem, ze to forum do wyarazanie pogladow. ;/ Masz racje ic to ie da, ale wyzyc sie moza XD (buhehe) Z reszta Blog niszczy zespoly. (W jaki sposob? Ludzie sie przyzwyczaja do tego shitu i nawet ne zwru/ocal uwagi na wiele lepsza muz)

Ostatnio edytowany przez janek@ - 31-12-2006 o 00:51.
janek@ jest offline   Odpowiedz z Cytatem