Zobacz pojedynczy post
stary 03-09-2004, 18:03   #119
Ashlon
Tibiaspy.com

Ashlon's Avatar

Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław

Domyślny

A ja wtrace tez cos swojego, skoro kazdy cos pisze
@wszechstronny:
1)moglbys pisac od - a nie ciagle te , i , bo to jest lekko dziwne
2)Kupa gowna na forum - ciekawe, ciekawe.Jesli wg ciebie okolo 25% uzytkownikow - n00bow, 35% newbie i 40% doswiadczonych uzytkownikow, jest kupa gowna? No brawo brawo.Ale nie martw sie - ty TEZ siedzisz w tym "gownie", i ci sie to podoba, inaczej nie pisalbys tych postow na tym forum.
3)Co do pokazywania interface - po H*JA pokazywac ten interface? To juz takie z nas matoly, zeby nie wiedziec co to znaczy "skills" albo "battle"? No, bez przesady.A jak myslisz, szwedzi nie maja takich samych newbie co my?Tylko tam siada do gierki mastah i od razu wie co, gdzie i jak...
4)A co TY zrobiles, zeby nie bylo n00bow? Narazie krzyczysz i nic nie robisz.Jak to powiedzial Adaras - "jesli newbie doda >prosze<, chetnie mu pomoge".
5)A po co jednoczyc Polakow? Czemu? Czemu mam byc tak samo postrzegany, jak 10 latek z 20 lvlem ktory nawet nie dojrzal i sie podnieca bo ma wyzszy lvl i sie wozi na 15lvlowcach?I jak ktos powiedzial - nie da sie ludzi zjedonczyc, poniewaz kazdy ma inny charakter.
6)W zwiazku z mateuszem_90 : istotnie, lvl TEZ ma znaczenie, chociaz widzialem 15lvl, ktory NAPRAWDE potrafil grac, jak i 60lvl n00ba.Mowisz, ze grales wszystkimi postaciami.Ok, rozumie.Ale czemu zmieniales swiaty?Moze n00by cie wygonily?
7)Mowis, ze "Szwedzi prawie nie walcza miedzy soba".I to jest gowno prawda.Po przyklady nie trzeba daleko siegac - Del Toro.Oni nie mieli oporow zeby zabic goscia, obojetnie czy byl to Szwed, Polak czy Brazylijczyk.Tak samo na Eterni - kto sie tlucze? Prawie sami Szwedzi vs Szwedzi z mala domieszka Polakow.

Nastepnym razem bardziej przemysl to co piszesz...Chociaz post mogl komus dac do zrozumienia...
Ashlon jest offline   Odpowiedz z Cytatem