Zobacz pojedynczy post
stary 30-12-2006, 23:34   #3760
Ajron 88
Użytkownik Forum

Ajron 88's Avatar

Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ceapoznan Pokaż post
Macie po kilkanscie lat, -escia, -esci i nie mówcie, ze skoro regulamin mówi ze nie wolno to tego nie robicie. Nie kaze łamac zasad i przeginac jak zrobil powiedzmy Tetro z kyry... Ale czy grzechem jest gra z bratem, kumplem czy przyjacielem.Chceciie miec w miare wysoki lvl, ktory pozwoli na hunty na demonach lub innych stworkach to czemu by nie ograniczyc spedzanai czasu przed kompem do 2 h z 4 dziennie grajac z kims jeszcze...

To co pisze w regulaminie można spokojnie pokpic i olac, do czasu.. aż zgadzasz się na warunki , każdy znas który stworzyl konto , zgodzil sie , i teras w praniu wychodzi ile warte jest wasze slowo w tak smiesznej sprawie jaka jest rozrywka.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ceapoznan Pokaż post
Chceciie miec w miare wysoki lvl, ktory pozwoli na hunty na demonach lub innych stworkach to czemu by nie ograniczyc spedzanai czasu przed kompem do 2 h z 4 dziennie grajac z kims jeszcze...
Chcesz miec kupe kasy w rl ? to czemu nie ograniczyc czasu spedzonego na edukowaniu sie i pozniejszej pracy, tylko isc i ojebac bank ? postrzelic kogos na ulicy dla zawartosci portfela ?

Lamanie danego slowa "bo ja chce miec lv" to juz jest uzaleznienie.

Co do godzin spedzonych przed kompem , to ten powiedzmy 100 lv bezproblemu mozna wbic grajac godzinke dziennie albo i mniej , tak wiem ze to potrwa dlugo , ale tutaj odpowiadasz sobie na pytanie czy grasz dla przyjemnosci , czy dla cyferki , czy grasz bo lubisz , czy dlatego ze sie uzalezniles.

Ja gram bo lubie , a wy ?
19:12 Seemes: does that mean your br?
19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR?

Ostatnio edytowany przez Ajron 88 - 30-12-2006 o 23:37.
Ajron 88 jest offline