Zobacz pojedynczy post
stary 31-12-2006, 06:38   #44
P0nury
Użytkownik Forum

P0nury's Avatar

Data dołączenia: 19 07 2005

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 60
Domyślny

@ Vogn - Zwraca się, jak zwraca. Chwilę temu wyszedłem na + o całe 4 gp. Sęk w tym, że musi mi się zwracać jeszcze za to, że marnuje czas na siedzenie na dworcach.

Ostatnio niezłe tłumy pojawiły się na małych zielonych. Właściwie ciężko poexpić na -1 w dzień nie spotykając nikogo innego. Wcześniej to była własciwie norma. To jest dla mnie bodziec - pora się rozejrzeć za nowym expowiskiem. Na oku mam obecnie 3 miejscówki, z czego jedna raczej wyjątkowo nieopłacalna i dość niebezpieczna. Na razie jednak "na starych zasadach".

Oczywiście dist. Leci jak szalony. Jeszcze pamiętam, jak wbijałem 68...

Co najśmieszniejsze. Dist rośnie, a siła ciosów i ich celność... maleje :|

Mimo obiecanego samemu sobie odpoczynku, musiało toto wpaść (na marginesie, w momencie wbijania lvl'a miałem już 54% do 72 dista, a nie expiłem dłużej, jak 1,5h .Oo.)

Czas chyba przystopować, żeby Zennet i reszta mnie podgoniła z lvl'em . Przynajmniej do czasu, aż nie sprawdzę nowych miejscówek. A jak wypali... :>

Btw., pytanie do widzów:

Jakie twoim zdaniem screenshoty się prezentują?
- bez obróbki
- z obróbką (vide ostatni screen z distem)
- z obróbką (samo okno gry, bez gamechatów etc., eq oraz otwartych bp)

Nie będe kłamać, mam zamiar sugerować się w tym wypadku waszą opinią. Od niej zależy w jakim "stylu" ukazywać się będą następne screeny.
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie."

Ostatnio edytowany przez P0nury - 31-12-2006 o 07:04.
P0nury jest offline   Odpowiedz z Cytatem