Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sk8inLine
Oj dude dude ... i po co Ci to wyśmiewanie mnie i mówienie że ktoś się niby podszywa pod Anezisa ... ? To było nie potrzebne ... wiec teraz musze to zprostowac ;] ... mogles to zostawic tak jak jest bo napisalem prawde ze oddałem Ci Anezisa bo mialem slabego neta na palka ... a ty mi tu wyskakujesz z tekstami że ja sie niby podszywam pod własna postać ... ;] a moze sie myle? ...
hmm no wiec slucham co takiego stało sie jak Ane mial 42lvl? ... do jakiej guildy doszedłem na 52 lvl'u ? ... albo z jakim dobrym kumplem z tibi sie poklocilem przez to ze znalazl sobie drugiego ownera, ktory za mna nie przepadal i moze jeszcze mi powiesz na jakim lvl'u to bylo i jak to wygladalo? ... no slucham ... ;] ... wiesz tak sie sklada ze "Anezis" to ja i sie nikt pod Ciebie nie podszywa ... moze i teraz ty grasz "Anezisem" ale ja chcialem sprostowac legendy i ploty jakie chodzily o Anezisie po forum. .... Tak sie sklada ze Anezisa ja robilem od 1 lvl'u ... wiec przestan mi pier... na forum ze sie pod niego podszywam ;] ... a moze te pytania na ktore ja znam odpowiedz to malo? ... a moze przeslesz mi jakies fotki z advencow wczesniejszych ? ... hm np. na 50lvl ? co nie masz ? uuu a moze nie robiles albo formata miales ? uu szkoda ... bo tak sie sklada ze mam wszystkie fotki ktore ja robilem jak gralem Anezisem ... tak wiec Peace and Love dude ;] ... i tym razem to ja moge powiedziec to twoje "hahaha" ;] ...
..............................
Wasz Ane ;]
|
Skoro teraz nie grasz Anezisem to nie mów ze to jest twoja postac...Oddałes tą postać "kumplowi" to po co pytasz sie go na forum czy ma ss'y z advensów etc. Zapytaj sie go na gg a nie wysmiewaj kumpla przy wszystkich...Moze on nie chce zeby wszyscy wiedzieli ze on nie grał tą postacią od początku...