Zobacz pojedynczy post
stary 31-12-2006, 12:22   #46
grzysztof
Użytkownik Forum

grzysztof's Avatar

Data dołączenia: 07 04 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez thewojtek Pokaż post
@wszyscy ktorzy maja cos do Mnie

mmm ile gracie w tibie? rok? 5 miechow? miesiac? i myslicie ze wszystko wiecie? Ja moge sie pochwalic 2+ rocznym starzem (ehhh czym tu sie chwalic je**ne uzaleznienie) ;o kiedys nie dalo sie kupowac runek w sklepie i robil je (tworzyl?) przy uzyciu manafluidow, czemu Wy zakladacie ze jezeli do czegos doszedl to musial oszukiwac? (cheatowac, krasc, botowac itp.) boze ta mentalnosc wiekszosci polakow(
Czy "uhmaker" musi oznaczac postac ktora stoi i robi runki afkujac tudziez uzywajac macro? ;o

@Tristo
Moze lepiej sie przewietrz? ("to nie jest oskarzenie tylko wolna mysl")

@Gesior

mmmmm kiedys (rok temu) Mnie to interesowalo i doszedlem do tego iz jest to uhmaker wtedy ~150 palka, myslalem ze juz ma 200+ ale moglem sie mylic oczywiscie

@Piotrek Marycha

Sam jestes kretynem, wyjdz i zamknij za Sobą drzwi, nie mam ochoty prowadzic dyskusji z Toba na takim poziomie
Powiedz mi teraz na jakiego chuj* 150 palkowi uhy w ogromnych ilosciach O.o grales kiedys palkiem ? w tym swoim '2 rocznym starzu' (hahahahahahahahahahahah) ? Palek nie uzywa uhow prawie nigdy a juz tym bardziej na nonpvp, gdzie nie musi martwic sie probami zabicia itp.

Tak wiec nie wymyslaj glupot tylko idz grac swoim mega doswiadczony 64 sorcem.
grzysztof jest offline   Odpowiedz z Cytatem