Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Makaveli Tha Don
Ty padles chyba najbardziej ciotowato wiec sie nie wypowiadaj. Uhy na hotkeyach zrobili dla takich noobkow jak ty.
Vagraav jestes najwiekszym frajerem aldory. Jak byles w Animie to niby taki dobry friend, a jak dobiles do EM to na*******ales Aldruhna jak tylko z domku wyszedl. Znowu zmieniles szeregi, tym razem na CO, pewnie gdy EM wbije wiecej fragow to znowu tam wrocisz, ale nie licz, ze cie przyjma z otwartymi ramionami...
Wobugan
Dec 31 2006, 01:42:21 CET Killed at Level 103 by Anubis Woman and by Leison
Vagraav chyba najwyzszy czas zaplacic i dojsc do EM.
|
słuchaj ... po 1 nie jestem noobem w przeciwieństwie do ciebie. po 2 powodem dla którego doszedłem do Animy to iż przejrzałem na oczy i zobaczyłem jak naprawdę jest w EM. po 3 najpierw byłem w EM a potem dopiero w Animie a w między czasie w LS. po 4 jestem wierny do końca Animie i do póki żyje w rl to nie zapłacę EM i nie dołączę do nich. po 5 panuje wolność słowa wiec nie masz prawa zabronić mi się wypowiadać. Masz szczęście bo powstrzymałem się od wulgaryzmu. i powtarzam w dalszym ciągu wojna dalej trwa !