Zobacz pojedynczy post
stary 31-12-2006, 13:43   #3777
Ajron 88
Użytkownik Forum

Ajron 88's Avatar

Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ceapoznan Pokaż post
@Ajron
Masz racje jednak widzisz ja nie traktowalem nigdy tej gry tak by byc najlepszym, wyznaczalem sobie male cele i do nich dazylem. Prawda jest taka, ze nie uzywalem zadnych mc, botów itp. do czasu gdy zaczelem napotykac nieprzyjaznych mi ludzi. Pamietam jak kiedys wbilem uczciwie 20lvl i napotkalem sir zemusa i szakala jego kumpla z rl mowa tu oczywiscie o pierwsyzch ownerach, bo sir zemus mial chyba wtedy 50+lvl. Zaczeli mnie na*******ac nie wiem czy dla zabawy jednak takich typkow spotykalem coraz wiecej, co sprawilo, ze zaczelo mnie w*****ac to, iz oni moga namiatac z runek na bocie a ja mecze sie jak debil i padam.

Po prostu to jest przystosowanie sie do rzczywistosci taki instynkt samozachowawczy. A co do dzielenia konta regulamin to regulamin jednak coz to indywidualna sprawa i nie porównuj gier do prawdziwego zycia bo ja nigdy nie staralem sie tego robic.
Sam sobie wystawiles cenzurke , oszukujesz bo "inni moga a ja nie" czyli zazdrosc (o cos w gierce , ladnie ladnie) albo uzalzeznienie bo "ja musze".

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ceapoznan Pokaż post
Po prostu to jest przystosowanie sie do rzczywistosci taki instynkt samozachowawczy. A co do dzielenia konta regulamin to regulamin jednak coz to indywidualna sprawa i nie porównuj gier do prawdziwego zycia bo ja nigdy nie staralem sie tego robic.
Widzisz i tutaj jest problem , bo jak chcesz uniknac porownan do prawdziwego zycia gry , ktory jest jedyna gra w takim stopniu symulujaca prawdziwe srowdowisko w jakim sie obracamy (nie nie chodzi mi o smoki i goblin) , tutaj tak samo jak wrzyciu sa gropy zadzace , sa szaraczki muszace sie dostosowac , to gracze maja wladze l, cip'ki ci nie pomoga jak sie wjebiesz w problemy tak jak w prawdziwym zyciu bog czy inna istota wyzsza nie pomoze ci.

Pozatym gdybym swiata za gra niewidzial , pewnie bym gral teras, albo sharowal zeby w trakcie mojego braku zainteresowania poziom mojej postaci rosl. Ale jak sie okazuje od 2 tygodni siadam do kompa , wlaczam tibie , loguje sie popatrze dookola i sie wylogowuje , bo nie mam poprostu ochoty.
19:12 Seemes: does that mean your br?
19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR?
Ajron 88 jest offline