Cytuj:
Oryginalnie napisane przez PiXik
a te ostatnie to po prostu twórcze bardzo Dobo osobiste pytanie za 3 pkty
|
Zdradze Ci pewien sekret - jeśli będziesz używał kropki na końcu zdania (o, takiej -> . <-), może ktoś będzie w stanie zrozumieć twoje wypowiedzi.
Cytuj:
to Tobie babcia dala na święta biblię a w środku niej karteczkę "dobuś zetnij w końcu te włoski":)
|
Nie, od babci dostałem pieniądze. Biblie mam dwie (inne tłumaczenia), stoją na półce koło Koranu.
Cytuj:
takie textyjak dwa powyżej a raczej ten pierwszy wywołują u niektórych:zdenerowanie,nienawiśc, u mnie śmiech,
|
A co mnie obchodzi co wyłołuje tekst?
Cytuj:
no bo tylko idiota wymyśli taki text,co do ostatniego,przecież tam jest pisane coś ,żeby było do rymu,kupe z rzeczywistością to ma wspólnego
|
No tak, bo nikt nigdy nie ginął w imie religii, nie, nigdy nie było przelewania krwii. Dlatego wszyscy bawmy się, techno!
Co do tekstu do ery techno - pewnie nie znane Ci są takie pojęcia jak oi!, street punk, git. Jeśli się z nimi zapoznasz (nie mam złudzeń - nie zrobisz tego), może zrozumiesz podłoże, nazwijmy to - społeczne tego tekstu
Cytuj:
Pytanie jedno:jest jakieś ograniczenie,czy można dawac takie syfiaste texty jak te powyżej i nie tylko?
|
Już, już, nie ekscytuj sie tak, bo się zmoczysz jeszcze.
Rada na przyszłość - pisz po
polsku, bo czytanie tego było wielkim cierpieniem - intelektualnym.