pewnie ze na tym sie opiera, w duzej mierze na rywalizacji z innymi o statsy itp, po to to jest, cipsoft wiedzial co robi. tylko co ot za satysfakcja jak widzis ze wyprzedziels mr X w statsach o pare miejsc, bo powiedzmy ze ci na tym zalezalo, zeby mu udowodnic ze go miniesz, jak mr x gra sam a ty w 6? to naprawde Ty cos osiagnales? bo w takim wypadku moim zdaniem nie ma zadnej satysfakcji i nie iosiagnales dokladnie nic. poza marna proba oszustwa innych i samego siebie.
ja nei wiem, przecierz to jest hipokryzja, najpierw piszecie ze to tylko gra i was nic nie obchodzi a chwile potem piszecie ze sharujecie zeby szybciej osiagnac lev itp, skoro was nie obchodzi to jeszze raz pytam po co ten wyzszy lev?

wszsytko mozna osiagnac samemu i miec z tego duzo wiecej satysfakcji. a ta gra wcale nie olega tylko na expieniu, ja mialem swoja zabawe, jak chcialem expic i zrobicm ale pg, to robilem, jak chcialem explorowac ot latalem 5h po jaki podziemiach przekopujac cale kilofem - pewnie polowa z was by wlaczyla ng bota i by wiezdiala gdzie kopac- ale dla mnie to nie to samo. a jak chcialem pomoc komus bo byl pkowany to robilem, i reszta mogla mi naskoczyc

padlem to trudno, zawsze bralem odpowiezdialnosc za to co robie i przewaznie nie zalowalem swoich decyzji

i chyba o to w tym chodzi no nie? a w tibii wazna jest spolecznosc, jak was interesuaj tylko cyferki w stylu levela i to was trzyma w tej grze, karze expic itp, to to jest naprawde uzaleznienie
szczesliwego nowego roku, in iesiedzcie przy tibii o polnocy ! lol