Cytuj:
I po cholere piszesz ile w 1h sie kasy wyciaga z tworzenia Uh'ów ? To niema nic do rzeczy. O kase przyczepiles sie Ty, piszac ze robienie Uh'ów za pomoca LR to waste. Ja Ci tylko wyjasnilem, że kasy praktycznie wogule przy tym sie nie traci.
: ).
Nadal niewidze kontr-argumentu przeciwko fakcie, jakim jest szybsze zdobywanie mlvl poprzez tworzenie Uh'ów z LR(przypominam ze nie dokladamy kasy na LR. Jest to poprostu tak samo oplacalne jak i robienie Uh'ów bez owych LR- tyle ze bez urzycia ich tracimy na mlvl) niźli spalaniem many na expieniu.
|
A czy ja napisalem ze to waste? Daje tylko do zrozumienia ze twoja metoda jest do dupy bo zarobek jest stosunkowo marny w porowaniu z huntem na potworach a exp w ogóle nie wpada. Pojdz na dragi 30 sorcem/drutem z 50 mlvl a ja pojde 50 sorcem z 30 mlvl. Zobaczymy kto bedzie expil oplacalniej.

(pomijajac juz fakt ze ja bede mial kase na hunt a ty nie bo zarobek 1,5k/h jest zalosny i nawet glupie roty wiecej dają). Robienie run to strata czasu ktory mozna przeznaczyc na podnoszenie poziomu swojej postaci. Zreszta podczas expienia takze mozna korzystac z life ringów i nie jeden raz zwróci się bardziej niż przy runach. (zwłaszcza na dobrych potworach i wysokim poziomie)