Zobacz pojedynczy post
stary 31-12-2006, 16:42   #121
Marczio
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: polack

Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Świat: selena/xerena
Poziom mag.: 45
Marczio ma numer GG 1065481
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Stonhard Pokaż post
Żeby nie Koti to Selena juz wogle by byla Swelena. Ciekawe co bys Ty zrobil na jego miejscu? Ja wiem, sprzedałbyś poprostu swoich wszytstkich poslich kolegów i byś lizał dupe dla Swe, po czym i tak by Cie ubili .
Najpierw sie pytasz a potem sam sobie odpowiadasz. Nie wiesz co bym robil, na pewno bym nie trabil na calym forum ze wdupiam amfe tonami tak jak ty gadasz a amfe to widziales w telewizji jak ci starzy pokazali. Myslisz ze bym sprzedal moich kolegow? Nigdy ich nie sprzedalem a jak tu jeszcze gralem to akurat znalem kotiego, wiem jaka byla sytuacja. Co do lizania dupy, hehe co ty o tym wiesz, jestes rlem kotiego i co z tego, jesli chodzi o ten temat to ja znam mistrzow od tego fachu.

@ Grypek
No jasne kto mu mowi co on ma robic? Czy ja cos powiedzialem? Nauczcie sie czytac:
Po cholere jest z nimi i jednoczesnie jak tu pisze na forum zlote rady typu:
"Jak macie 60 lvle to lepiej nie wychodzcie z dp hehe".
Nie dziwie sie mu ze nie chce gadac z polakami bo jak sie patrze na to co wypisujecie bezkrytycznie to mnie ogarnia zwatpienie w ten narod. Jak zaczniecie uzywac wlasnych mozgow to moze bedzie jakas normalna rozmowa a nie klotnie i przekrzykiwanie sie na tym "forum"
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one?

Ostatnio edytowany przez Marczio - 02-01-2007 o 16:41.
Marczio jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.