Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Stonhard
Żeby nie Koti to Selena juz wogle by byla Swelena. Ciekawe co bys Ty zrobil na jego miejscu? Ja wiem, sprzedałbyś poprostu swoich wszytstkich poslich kolegów i byś lizał dupe dla Swe, po czym i tak by Cie ubili  .
|
Najpierw sie pytasz a potem sam sobie odpowiadasz. Nie wiesz co bym robil, na pewno bym nie trabil na calym forum ze wdupiam amfe tonami tak jak ty gadasz a amfe to widziales w telewizji jak ci starzy pokazali. Myslisz ze bym sprzedal moich kolegow? Nigdy ich nie sprzedalem a jak tu jeszcze gralem to akurat znalem kotiego, wiem jaka byla sytuacja. Co do lizania dupy, hehe co ty o tym wiesz, jestes rlem kotiego i co z tego, jesli chodzi o ten temat to ja znam mistrzow od tego fachu.
@ Grypek
No jasne kto mu mowi co on ma robic? Czy ja cos powiedzialem? Nauczcie sie czytac:
Po cholere jest z nimi i jednoczesnie jak tu pisze na forum zlote rady typu:
"Jak macie 60 lvle to lepiej nie wychodzcie z dp hehe".
Nie dziwie sie mu ze nie chce gadac z polakami bo jak sie patrze na to co wypisujecie bezkrytycznie to mnie ogarnia zwatpienie w ten narod. Jak zaczniecie uzywac wlasnych mozgow to moze bedzie jakas normalna rozmowa a nie klotnie i przekrzykiwanie sie na tym "forum"