Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kolirn
Dragon'a i Wyvern'a oczywiście opłaciłes ?
ja tam jeszcze w sprawie lorda pare słów powiem...
tv to dobra rzecz ale ogladaj filmy z światów pvp bo na*******ałeś mort hur w nas pare razy to raz...
kozak byłeś z tym ue ciagle pytajac się kiedy mozesz walnać a jak ci kazaliśmy to cały zdygany sie 5 minut do wejscia przygotowywałes...
no i jeszcze akcja przy teleporcie  za tp nic nie ma poszły wkret że trza z UE wyczyścić a Lord pelne gacie ;-)
a tego drax~ pajaca lamiacego loot to lepiej niech na questy ze mna nie chodzi...
co do aimar'a no cóż pech ale fakt faktem że troche kozak jesteś jak na taką ilość hp  solidarnie poszła decyzja że dostajesz loot na blessy i dostałeś git ale wiecej draxus'a i jemu podobnych nie bierz do ekipy na questy...
|
zajebisty jestes zacznijmy od tego ze trzeba sie leczyc to nie padniesz,i nie pierdol mi ze ja ciagle chcialem ue jebac bo gadalliscie mi lord ue ue ue ue ue i nie trwalo to 5 min tylko tyle przez ile sie manaskowalem a z kad mialem wiedziec ze tam nic nie ma ?? o.O bylem tam pierwszy raz.
a co do draxa to kazdy loot jebal wiec nie gadaja ze tylko on, nie musimy z toba chodzic ale poszlem bo aimar mnie prosil i futurity chcial.
zal.pl
=)