Cytuj:
Oryginalnie napisane przez 9-NINE;1166173[B
]Dobrze się stało, ale zrobili to w złym momencie.
Że niby niehumanitarnie? Trucizna byłaby lepsza? Humanitarna? Śmierć to śmierć.[/b]
,„Jeśli zabijasz potwory, musisz uważać, by nie stać się jednym z nich”- a więc tak, kto uważa ze Saddam powinien umrzeć i zgadza się z powyższym stwierdzeniem, jednocześnie chce żeby wydano wyrok śmierci i tego oczekuje. Sędzia się spieszył z powodu nacisku, Irakijczyków, Amerykanów, opinii publicznej i ciebie.
Że niby co?! Ze mieszkasz daleko, ciebie to niedotyczy, ty nie…ty to…ty tamto...wywierasz nacisk po prostu. Gdyby w Polsce byłby taki Hussein sami byście chcieli go powiesić.
Nie jestem za karą śmierci, prawdziwej kary dla takich ludzi jeszcze nie wymyślono.
|
Ok, będę kogoś krajał na plasterki na żywca rozgrzanym nożem albo prosta kulka w łeb, czy dla ciebie jedno i drugie to to samo?! Śmierć to śmierć?! A o pojęciu śmierci z godnością, honorem słyszałeś?...
Czyli co, uważasz, że powieszenie, ogólnie śmierć nie była karą dla Saddama?... Chłopie! Jeśli chciał byś się nad nim znęcać stał byś się dokładnie takim Saddamem... Co ty myślisz, że on mordował tylko praworządnych, dobrych, nieskazitelnych mnichów czy coś?! też zabijał złych, niczym byś więc wtedy od niego nie różnił...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sildar
Nie wiem jak ci mama mówiła - ale TACY (jacy?) ludzie się RODZĄ a nie znajduje się ich w kapuście/przynosi ich bocian.
Jeden uświadomiony user więcej?
Tja. Terroryści też pamiętają.
|
Oł jea, chciałeś mi dokopać, tylko pardon, to TY nie zauważyłeś aluzji i ironii w tym poście...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Alcor Sake
@up
taK!
Saddam wymówił "costam cos tam i nie ma boga nad mahometa" jakoś tak 
|
Nie ma Boga prócz Allacha a Mahomet jest jego prorokiem... co za ignorancja >.<