Zobacz pojedynczy post
stary 01-01-2007, 01:35   #183
Vanhelsen
Użyszkodnik

Vanhelsen's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau

Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
Vanhelsen ma numer GG 2690575
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez 9-NINE;1166173[B
]Dobrze się stało, ale zrobili to w złym momencie.
Że niby niehumanitarnie? Trucizna byłaby lepsza? Humanitarna? Śmierć to śmierć.[/b]
,„Jeśli zabijasz potwory, musisz uważać, by nie stać się jednym z nich”- a więc tak, kto uważa ze Saddam powinien umrzeć i zgadza się z powyższym stwierdzeniem, jednocześnie chce żeby wydano wyrok śmierci i tego oczekuje. Sędzia się spieszył z powodu nacisku, Irakijczyków, Amerykanów, opinii publicznej i ciebie.
Że niby co?! Ze mieszkasz daleko, ciebie to niedotyczy, ty nie…ty to…ty tamto...wywierasz nacisk po prostu. Gdyby w Polsce byłby taki Hussein sami byście chcieli go powiesić.
Nie jestem za karą śmierci, prawdziwej kary dla takich ludzi jeszcze nie wymyślono.
Ok, będę kogoś krajał na plasterki na żywca rozgrzanym nożem albo prosta kulka w łeb, czy dla ciebie jedno i drugie to to samo?! Śmierć to śmierć?! A o pojęciu śmierci z godnością, honorem słyszałeś?...

Czyli co, uważasz, że powieszenie, ogólnie śmierć nie była karą dla Saddama?... Chłopie! Jeśli chciał byś się nad nim znęcać stał byś się dokładnie takim Saddamem... Co ty myślisz, że on mordował tylko praworządnych, dobrych, nieskazitelnych mnichów czy coś?! też zabijał złych, niczym byś więc wtedy od niego nie różnił...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sildar Pokaż post
Nie wiem jak ci mama mówiła - ale TACY (jacy?) ludzie się RODZĄ a nie znajduje się ich w kapuście/przynosi ich bocian.
Jeden uświadomiony user więcej?

Tja. Terroryści też pamiętają.
Oł jea, chciałeś mi dokopać, tylko pardon, to TY nie zauważyłeś aluzji i ironii w tym poście...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Alcor Sake Pokaż post
@up
taK!
Saddam wymówił "costam cos tam i nie ma boga nad mahometa" jakoś tak
Nie ma Boga prócz Allacha a Mahomet jest jego prorokiem... co za ignorancja >.<

Vanhelsen jest offline   Odpowiedz z Cytatem