CO do Dimitriego to jest jego 3 ban i postac zostala skasowana automatycznie (poprzednie bany tez za Mass PK i dzielenie konta).
Co do DT i jacy sa:
Nie gram na Isara i nie powiem z doswiadczen z gry, ale:
- Na forum tibia.com wypowiadaja sie dosyc przyzwoicie (poczytajcie sobie jak sie Walkor czy chodzby nasza polska Paladinka wypowiada).
- Przedewszystkich sie skarza na nich high lvl ktorym nie w smak ze nie moga robic co im sie tylko podoba (konflikt interesow) i low lvl ktore nigdy prawdziwego DT na oczy nie widzialy.
- Czesto tez slysze ze wlasnie odnosza sie bardzo uprzejmie do graczy na nizszych lvl (wlasnie sprzedaz taniej, drobra pomoc, itp).
Cytuj:
ech to byly czasy. 25-40 lvle pkowali pod dp noobkow a Diego czy Piccaro stali obok i odstaszali wszystkich co by chcili ukrucic tych pkerow.
|
Nie tak dawno zdaje sie na Aldorze jednego z lepszych (levelem) polakow obito o 15 lvl za to ze puszczal se pod depo fire bomby dla zabawy, jakos wiekszosc komentarzy bylo wtedy ze to tylko niewinna zabawa - wszystkie high lvl maja czasami pomysly na glupie zabawy kosztem slabszych.
Cytuj:
albo jak Diego stwiedzil ze od dzisiaj OF nalezy do niego i nikt inny prawa nie ma tam expic-- inaczej dead.
|
O OF pierwsze slysze, ale ile to razy jakis high lvl bierze w posiadanie cala kopalnie dwarfow lub cale jaskinie orkow na Edron?
Tak dlugo jak jestes w stanie obskoczyc spawn nie mam nic przeciwko temu, a nie ma nic bardziej wkurzajacego nic kilku ludzi krecacych ci sie po spawnie blokujac go (jesli zakazal calkowicie expienia tam nawet jak go nie ma to sprawa do CIP z linkiem to tematu na tibia.com i ma bana za PA).
Cytuj:
oni jako pierwsi zrobili anihilator questa i o ile dobrze mi wiadomo jaki jedyni ubili tam wszystkie demony
|
Nie wszystkie tylko 3-4 (2 po prawej i 1-2 u gory, demony ponizej zostaly nietkniete), pozatym tak zwanym "publicznym sekretem" jest ze jechali na tibiaBoot (nie wiem czy jaka kolwiek ekipa miala okazje uzyc cos wiecej niz zwykle macro poniewaz za boota dosyc szybo zaczely sie sypac bany).