Zobacz pojedynczy post
stary 01-01-2007, 10:39   #99
styku
Użytkownik Forum

styku's Avatar

Data dołączenia: 14 08 2005

Domyślny

Ło Boże, jakiś Ty trv!

Racja, nic tak nie orzeźwia jak duża porcja śmiechu.

Cytuj:
Ja slucham tylko death metalu bo uwazam ze to jedyna ambitna i na dobrym poziomie technicznym muzyka.
Pozazdrościć
Cytuj:
Reszta to jest po prostu dno, a im delikatniejsza i bardziej rymujaca sie jest piosenka, tym gorsza.
Nooo, rewolucjonizujesz świat muzyki chłopie. Pochwal się, czego słuchasz?
Cytuj:
Im cięższe jest brzmienie tym piosenka jest zawsze lepsza bo artyści metalowi koncentrują się w głównej mierze na wartości technicznej i tekstowej swoich piosenek
Aha, rzeczywiście, większość death metalu ma kapitalne teksty. Mhrooock!
Cytuj:
Np taki gatunek muzyki jak hip-hop to jest totalne dno bo przeciez co za problem stanac w rozkroku i sobie cos gadac? LOL.
To samo ktoś, kto nie zna metalu może o nim powiedzieć - że niby sztuką jest kiwanie łbem i darcie się SATAN do mikrofonu? Oczywiście, to stek bzdur, ale ktoś kto o tym nie ma pojęcia może tak myśleć. Tak samo jak Ty mówisz o hip-hopie.
Cytuj:
Ja nigdy nie ćwiczyłem rapowania ale jestem przekonany, że umiałbym to robić nie gorzej niż oni bo to jest banalnie proste.
Mhm, czekam na pierwszą piosenkę.
Cytuj:
A jeszcze prostsze jest układanie tekstów piosenek do hip-hopu bo tam obowiązują tylko dwie zasady: "ma się rymować" i "świat jest do dupy".
Fajnie, bo w metalu nawet się rymować nie musi. To gdzie jest łatwiej?
Cytuj:
Death metal to chyba jedyny rodzaj muzyki ktorego nie potrafilbym samemu wykonac i wlasnie miedzy innymi za to go podziwiam.
Radze zapoznać się z innymi gatunkami metalu. Ani ja się na tym znam, ani od tego specem nie jestem, ale uważanie DMu za najlepszy gatunek muzyki metalowej, nie znając przy tym żadnego innego jest głupie.
Cytuj:
Na tym polega wlasnie prymitywnizm hip-hopu i innych popularnych rodzajów muzyki.
Och, pewnie też uważasz się za indywidualiste i myślisz że inni Cię podziwiają?

Ostatnio edytowany przez styku - 01-01-2007 o 10:55.
styku jest offline   Odpowiedz z Cytatem