Cytuj:
Oryginalnie napisane przez goburu
Ja slucham tylko death metalu bo uwazam ze to jedyna ambitna i na dobrym poziomie technicznym muzyka. Reszta to jest po prostu dno, a im delikatniejsza i bardziej rymujaca sie jest piosenka, tym gorsza. Im cięższe jest brzmienie tym piosenka jest zawsze lepsza bo artyści metalowi koncentrują się w głównej mierze na wartości technicznej i tekstowej swoich piosenek a nie na głupiej komercji i szczytach list przebojów. (tak jak dody i te inne beztalencia -.-) Np taki gatunek muzyki jak hip-hop to jest totalne dno bo przeciez co za problem stanac w rozkroku i sobie cos gadac? LOL. Ja nigdy nie ćwiczyłem rapowania ale jestem przekonany, że umiałbym to robić nie gorzej niż oni bo to jest banalnie proste. A jeszcze prostsze jest układanie tekstów piosenek do hip-hopu bo tam obowiązują tylko dwie zasady: "ma się rymować" i "świat jest do dupy". Death metal to chyba jedyny rodzaj muzyki ktorego nie potrafilbym samemu wykonac i wlasnie miedzy innymi za to go podziwiam. (bo to znaczy ze jest to dobra muzyka skoro przecietny czlowiek nie jest w stanie jej wykonac a pozostale rodzaje muzyki lepiej lub gorzej ale wykona) Growlować nie umiem i pewnie jeszcze długo bym sie nie nauczyl, rapowac umiem bez problemu bo to chyba kazdy czlowiek nawet bez treningu jest w stanie robic. Na tym polega wlasnie prymitywnizm hip-hopu i innych popularnych rodzajów muzyki.
|
* Shanhaevel kładzie się obok Vila na ziemi
* Shanhaevel kładzie ręce na brzuchu
* Shanhaevel ROTFLUJE!
You made my day.