Zobacz pojedynczy post
stary 01-01-2007, 14:52   #1853
Fallathanu
Użytkownik Forum

Fallathanu's Avatar

Data dołączenia: 23 04 2006
Lokacja: W domu

Stan: Na Emeryturze
Imię: Fallathanu
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Furora
Poziom: 110
Poziom mag.: 65
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mr0wa Pokaż post
Dobra piesku taifuna ty wiesz wszystko. A co taifun tak ci powiedział ze za sb zabil Draverika ? Lool g**wno prawda sranie w banie. Padl za pg za nic wiecej a mestor za co za bp manasow --_-- ? Taifun jest wporzo ? "pokaz sca na dowod ze mi ufasz" masz cos jeszcze do powiedzenia ? Wyjdz mu z dupy i cos napisz o wielki Fallathanu. --_--
Stary powiedz mi skad sie biora takie debile jak ty ? Bo ja k*rwa nie mam pojecia :| Jestes nikim,gowno wiesz a wymadrzasz sie na tym forum jak bys byl przynajmniej Bogiem
Wyjsc z dupy to ty powinienes bo siedzisz w niej po uszy moj drogi, nie Taifun mi powiedzial ze draverik dostal hunta za tego fake'a, lecz sam Imargama jakies 2 miesiace temu . Widzialem tego fake'a na wlasne oczy, no ale coz ty jestes najmadrzejszy wiesz przeciez lepiej, co nie ?
Lepiej stad wyjdz bo zal mi Ciebie, jestes rasowy noobem, ktory uslyszy cos od kogos i chodzi i powtarza to wszystkim, boisz sie nawet pokazac kim jestes. Hm..ciekawe czemu ? A moze dlatego ze siedzisz w czyjejs dupie dalej i ten ktos Ci nie pozwala ^^
Wyjdz stad i nie wracaj 10 latku