@Fallathanu
Prawda jest taka że nic nie znaczysz dla Dusk~ i nic nie wnosisz na wojnie, sry ubijasz noobchary... jak Twój słynny wave w 2x 10lev na goblinach....
gratuluje rozsądnego red skulla
"Boze co za idioci,czemu wypowiadacie sie na jakies temat nie majac nawet pojecia o tym :|"
Falla~ wierz mi, iz Ty w wielu sprawach masz mniej pojęcia od nich, pamiętasz sprawę Maximy? Jakoś nie byłeś lubiany w Dusk... Jakos dziwne że nie jesteś w Dusk? Może Ci nie ufaja? Może wykorzystają Cie, a potem payment albo hunt?
Tak swoją drogą nie pamiętam, abyś był od początku serwera, hmm chyba doszedłeś później? Nie byłeś w Insomii, Nemesis SE, Inschonie, Sunblade(chyba..), bo jakoś Ciebie nie kojarze. Nie pamiętam abyś walczył w wojnach, łapał hunty, siedziałeś cicho i naprawdę długo się nie wybijałeś, więc naprawde chyba nie znasz prawdziwego oblicza ludzi z dusk, byłem z dużą ich częścią troche czasu w gildiach, na huntach, prywatne rozmowy i wiem co nieco o nich.
A tak btw. "~Loyal to all friends~" , jakoś oni nie są lojalni względem Ciebie... jeśli to są Twoi koledzy.. chyba że nie... ale po co wtedy za nich ginąć?
@Ratill
Taka jest prawa, iż o powodach tych huntów wie tylko Taifun/Petro, i nie zaprzeczysz że to on decydował naprawdę kto jest hunted, on was trzymał (bo już nie jesteś w Dusk~) w "ryzach" i ustawiał jak chciał. Powody tych huntów na zawsze pozostaną nie znane ja mam swoją teorie, ty masz swoją. Wg mnie Taifun chciał ich poprostu kicknąc i szukał tylko powodu, tak jakby SB dużo znaczyło...
@offtopic
Przed chwilą skakałem po różnych forach o Tibi i znalazłem takie życzenia na stronie głównej konkurencyjniej strony
Ile EO nabił skili.
Ile Vision fragów nabili,
Ile Demon expa da,
Ile warte MPA,
Ile noobków jest na Rooku,
Tyle życzeń w Nowym Roku ...