Zobacz pojedynczy post
stary 01-01-2007, 16:36   #1859
Mr0wa
Użytkownik Forum

Mr0wa's Avatar

Data dołączenia: 20 12 2006
Lokacja: Poland

Stan: Niegrający
Strzałka

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fallathanu Pokaż post
Stary powiedz mi skad sie biora takie debile jak ty ? Bo ja k*rwa nie mam pojecia :| Jestes nikim,gowno wiesz a wymadrzasz sie na tym forum jak bys byl przynajmniej Bogiem
Wyjsc z dupy to ty powinienes bo siedzisz w niej po uszy moj drogi, nie Taifun mi powiedzial ze draverik dostal hunta za tego fake'a, lecz sam Imargama jakies 2 miesiace temu . Widzialem tego fake'a na wlasne oczy, no ale coz ty jestes najmadrzejszy wiesz przeciez lepiej, co nie ?
Lepiej stad wyjdz bo zal mi Ciebie, jestes rasowy noobem, ktory uslyszy cos od kogos i chodzi i powtarza to wszystkim, boisz sie nawet pokazac kim jestes. Hm..ciekawe czemu ? A moze dlatego ze siedzisz w czyjejs dupie dalej i ten ktos Ci nie pozwala ^^
Wyjdz stad i nie wracaj 10 latku
O moj boski Fallathanu prawda jest taka ze sam doskonale wiesz za co padli mestor i drav za pg. Ale wolisz mowic swoje bo jestes w duskach czy tam w abb i nie przyznasz racji nikomu postronnemu bo ty wiesz wszystko przecierz. 10 latku ? Nie mam 10 lat mam 16 i jestem w takim przekonaniu ze kazde jak to powiedziałes 10 letnie dziecko stwoerdziło by ze jestes uszatym waflem taifuna. Wysmaruj język wazelinką i wracaj tam skąt przyszedłes boski Fallathanu. A i nie czepiaj sie ze mam złe wiadomosci bo mam kumpli z rl co grali na furorze, byli tez w duskach troche dłuzej od ciebei i ich poglądy są troche wiarygodniejsze od twoich. Wyjdz i nie wracaj !! Dzieciaku Pozdro

PS. A tak btw od teraz wymieniajmy swoje poglądy na pm a nie tu bo to wszystko odbiega od tematu. Czekam na PM

Ostatnio edytowany przez Mr0wa - 01-01-2007 o 16:38.
Mr0wa jest offline