Zobacz pojedynczy post
stary 01-01-2007, 20:28   #48
P0nury
Użytkownik Forum

P0nury's Avatar

Data dołączenia: 19 07 2005

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 60
Domyślny

Oczywiście ze sklepu Ew. możesz kupować od ludzi, ale zanim uzbierasz choćby 1 bp boltów, który schodzi błyskawicznie, to minie parę godzin (jak nie więcej). Opłacalne pieniężnie, ale nie czasowo, a czas to również pieniądz

Mała, bardzo skromna porcja ss'ów. Niestety, wraca szkoła, a ja muszę unormować swój tryb spania z racji tego, że od 4 stycznia będe w szpitalu (na kardiologii konkretniej. Nadciśnienie, te sprawy ). W skrócie - "get a life, kid" wchodzi w życie.

Ostatni dist roku 2006. Na marginesie, w chwili obecnej trochę poexpiłem i mam 60% do 73 dista... naprawdę nieziemsko szybko dist leci.

No i oczywiście zaczynamy pomyślnie rok 2007, z optymistycznym podejściem (co widać własnie na screenie). Chciałem wejść w 2007 rok mając 40 lvl, niestety, nie udało się. 40 dobije może jeszcze przed szpitalem. Ogółem największą jazdę szykuje na ferie Tak więc strzeżcie się!

"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie."
P0nury jest offline   Odpowiedz z Cytatem