Zobacz pojedynczy post
stary 01-01-2007, 20:41   #13
MlodyPL
Zbanowany

MlodyPL's Avatar

Data dołączenia: 26 05 2006
Lokacja: z Nieba

Profesja: Druid
Gildia: Titan Squad
Świat: Luminera
Poziom: 51
Poziom mag.: 51
Domyślny

Moje skromne zdanie ...

Cytuj:
Tak! Dsy na ghostlandzie, expie tam nowym druidem od 35 lvl, exp w granicach 40k exp/h. Bije tylko tempest i niewidka. Chodze na 4-5 bp manasow a potem jakos nadrabiam te strate.
Tak tak a mama wylaczyła telewizor... ciekawe jak tam robisz 40k/h samym templestem. Nawet gdyby to to samo masz na guardach tylko mniejsze waste. Bierzesz 5bp manasków i lootbaga jeszcze robisz, exp tez okolo 40k/h.

Cytuj:
dragi z hmm + brust. moze sie wydawac ze waste, ale:
wczoraj wzialem se 90 brustow i bp hmm, bez utamki poszedlem na dragi (46elder) bije je taka taktyka jak pal, i co gfb/wave daje e gran. gdy drag ucieka dobijasjsz z tempesta i hmm. ok 3-4 brusty na draga. pierwszy raz wczoraj wyprobowalem i nawet goo bylo dopuki koles mi nie lurna 2 dragow.. ;d
Czemu dobijamy z templesta?? poprostu go zabijamy brustami i hmmkami, kolejny problem jaki tu widze to dostepnosc brustów.
Lepiej juz poprostu templest + hmm ;p

Cytuj:
2 sposob. biezesz dwarfen ringa i time ringa (musisz meic boh) i bijesz gsy na pohu, na 45 lvlu gs na haste szedl rowno. biezesz bijesz z hmm, jak gs podchdozi dajesz utamke i time ringa na palec i uciekasz troche i zas zdejmuejsz.
dwaffen ring musisz meic bo ostatnio wpadlem na wyverne i gsa na raz.. opity zostalem i musialem zabic gsa z visa ;p a ty na facc nie posiadasz tego czaru wiec zakladasz ringa i spieprzasz.
Urzekla mnie twoja historia najlepiej napisz poradnik jak bic gsy na pohu na 20 lvlu.

Cytuj:
Dragi, gsy z blokerem, dle z blokerem
I co tylko runkami sie juz expi?

Cytuj:
weź Tempesta manasy i na jakies duze respy guardów.
ja na 28lvl expilem z volcanikiem, tylko na małych respach.
@edit
postaw se monka lub ds`a jak by bylo ciężko
28 a 40 lvl to troche róznicy ... pamietaj o tym ze templest nie ma mozliwosci bicia z bezpiecznej odleglosci. Ta dsa se postaw

Cytuj:
mint~ malo oplacalny ... ;/
Co za ... no debil ... na miniosach robi sie najlepsze lootbagi. Bierzesz 0,5-1bp gfb, kilka bp manasków, poison roda i wio exp bardzo ladny, lootbag tez. Nawet bez lootbaga sie zwraca, przynajmniej jak wycinasz skórki i zbierasz kase + kusze. Wbilem tak kilka lvli.

No wiec do wyboru masz guardy, dragi, moze jakies grupsze hunty, mint~ i jeszcze dobra alternatywa okazuja sie wyverny.

Taktyka prosta ... wchodzisz, dajesz atk, jak masz dwarven ringa to nie baw sie w taktyke "na draga" bo tak czy inaczej cie zatruje. Zabijasz, zbierasz loota, wklepujesz poxa i czekasz na spaw. Nie oplaca sie tam uzywac manasków czy też hmm to wyjdziesz na minus. Osobiscie robie tak ze bije je tylko wtedy gdy mam wiecej niz 300 many a w wolnym czasie czytam forum. Na spawach na 3 wyverny mozesz postawic monka. Nie myśl jednak ze bedzie tak samo jak na solo, wiec staraj sie bic po jednej sztuce gdy tylko sie pojawi.
MlodyPL jest offline   Odpowiedz z Cytatem