Zobacz pojedynczy post
stary 01-01-2007, 21:10   #16
Kostex
Użytkownik forum

Data dołączenia: 06 08 2006

Imię: w8 new pvp
Profesja: Elite Knight
Świat: n/c
Skille: 102/101
Poziom mag.: 7
Domyślny

hmm w gre gram od paru dni gra ogolnie ok duzo questow moze lepsza troche lepsza od silkroada brakuje mi tylko karawanek itd ;P skile trenuje sie na koklach by móc je uzywac. np. walisz w kokle co lvl dodaje sie nowy atak do np. stuffa potem idziesz na mooby i poprostu leci ci % skila i expa. Nie przejmujcie sie tym ze na poczatku jest slaby atack itd ;P bo poprostu tak juz jest jak pisalem wczesniej na poczatku fajne ataki sa juz od 3 lvl skila i jest ogolnie ok radze robic wszystkie questy nie keidy sie nie oplaca i sie oplaca co 13 lvli jest zamiana np na poczatku jest cos lesellf cos tam a potem jesc GC gathering chi mam 5 lvl tego wiec 13+5 = 18 wiec mam 18 lvl wiem ze na 20 lub 25 resetuja sie skile i dostaje sie 150 punktow do rozdania w dexa ,str ,hp itd jezeli to zle rozdacie macie po postaci. sa rozne bronie np stuff , sword , piesci fajnie to wyglada ale stuff rox speary ( nie takie jak w tibi lecz cos takeigo jak w silkroad) jest tez taka zamiana jakby w demona ale na postaci pokazuje sie taka czerwona aura jakby i spadaja procenty tzw. Rage czy jakos tak zagracie sami zobaczycie
narazie malo jeszcze wiem o grze bo zakrotko w nia gram ale polecam!!!

aha i jezeli komus nie dziala updating bo sciagnol wersje jakies 2tyg temu nieech sciagnie jeszcze raz bo mialem to samo jak cos to moj nick Kostex_PL sluze pomoca w zadaniach do wykonania ktore zrobilem i pamietam
Kostex jest offline   Odpowiedz z Cytatem