Cytuj:
Oryginalnie napisane przez SpAyKeR
Informacje: (nie wiem czy prawdziwe)
Mi sie zdaje czy Imargam (Veltaxio) jego IP (jak ktoś chce)  : 217.96.105.2 i jego brat Zwidek (podobno bracia) mieszkają w Rudniku nad Sanem ? W woj. Podkarpackim .wystarczy odpowiednio poszukać i można się dużo informacji doszukać 
Ładnie, ładnie, może szybki nie jestem, ale Zwierz hacka załapał 
Heh forum magrami'ego magrami.fora.pl nick administratora "Virus" to chyba jego forum, można też tam znaleźć jego gg ^^.
O ile sie nie myle Katrila ma 15 lat i urodzony 17 października  a jego gg chyba to:1882308
|
Nie prawdziwe.
A co do Zwierza to grał nim nowy owner i pewnie staremu sie coś nie spodobało to go shakował.
@~
I chciałem coś wnieść do tego wywalania i huncenia ludzi na poczatku serva jak Mestor czy Draverik. Nie wiem czy wiecie, ale w Tibii chodzi bardziej o "przetrwanie". I mało kogo obchodzi czy jedna osoba dostaje słusznie hunta, czy nie. Taifun poprostu chciał osiągnąć swój cel władania tym serverem i go zdobył. Pozatym Tibia to nie jest prawdziwe życie, żeby każdy musiał sie tłumaczyc, czemu zabiłeś tego, czemu wywaliłeś owego... . Każdy wtedy był zajęty osiąganiem celu i moge sie założyć, ze Mestor jak by tylko miał ludzi i możliwość to by pierwszy chciał wyrzucić Taifuna z servera. To była tylko kwestia czasu.
Pozdro.