Na wstępie chciałbym powiedzieć, że żal mi osób, które obrażają członków tego zespołu mówiąc: "wygladają gorzej niż menel na dworcu...", "zobaczcie na jej krzywy ryj...", "nie przy jedzeniu bo zwymiotuje...". Świadczy to nie tylko o tym, że dana osoba nie dojżała, ale również, że ma kłopoty z samym sobą i chce się w ten sposób dowartościować. Jeżeli chodzi o wygląd dziewczyn (ubrania, fryzura i make up, styl) to jest (dalej też użyje tego stwierdzenia) zasługa sztabu ludzi pracujących nad ich wizerunkiem.
Jest to jeden z niewielu polskich zespołów, które są rozpoznawane poza granicami naszego państwa. I zamiast cieszyć się z tego, że Polska będzie bardziej rozpoznawana (chodzi mi o film w którym zapytano Francuzów gdzie leży Polska i byście się zdziwili jakie odpowiedzi padały).
Jeżeli chodzi o sam zespół, nie ulega wątpliwości, że osiągnął sukces. Jest to oczywiście zasługą całego sztabu ludzi od kreowania wizerunku, ale jak widać przyniósł efekt.
Na zakończenie wyjaśnie tylko, że nie jestem fanem tego zespołu (nie ta półka gatunkowa) i napisałem tego posta głownie w obronie zespołu z tego względu, że nie lubie gdy obraż się inne osoby nie znając ich osobiście lub tylko z tego powodu, że czuje się zazdrość (że takie "gówniary" odniosły taki sukces).
Prosiłbym również o ukaranie osób, które użyły słów obraźliwych wobec członków zespołu.