Zobacz pojedynczy post
stary 02-01-2007, 13:40   #130
Ghost Nieudany
Użytkownik Forum

Ghost Nieudany's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2004
Lokacja: TO MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ!

Ghost Nieudany ma numer GG 2875067 Adres Jabbera do Ghost Nieudany
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Szpicel Pokaż post
I zamiast cieszyć się z tego, że Polska będzie bardziej rozpoznawana
Wybacz, ale naprawdę NIE CHCĘ, żeby mój kraj był rozpoznawany dzięki dwóm siksom, które nie mając ani talentu, ani pomysłu, ani dobrego warsztatu, nagrywają marnej jakości sezonową płytę.
Taki O-Zone też nagrał słynne "Dragostea..." jako typowy, wakacyjny hicior do zapomnienia. Tyle, że tamci panowie mieli koncept nagrania jajcarskiego kawałka (nie w sferze tekstowej - kolesie mówili, że nie spodziewali się jakiegokolwiek sukcesu i "skomponowali" ten utwór dla hecy) i jakiś pokład energii.

Cytuj:
Prosiłbym również o ukaranie osób, które użyły słów obraźliwych wobec członków zespołu.
Blog 27 NIE JEST wysokiej rangi urzędnikiem państwowym, żeby można było reagować nań jak na świętą krowę. Nie jest też Bogiem. Nie jest również w jakikolwiek sposób zasłużony państwowo/kulturalnie/społecznie, tak jak Hanka Bielicka, Syd Barrett, Jacek Kuroń, Leon Niemczyk, ks. Jan Twardowski, Ewa Sałacka, Robert Altman, Anna Politkowska, Milton Friedman, Stanisław Lem czy Marek Grechuta, których to akurat MÓGŁBYM bronić na ubitej ziemi nawet za ich życia (i broniłem zresztą). Teraz też jestem.
Poza tym - domagaj się również wycofania jakichkolwiek obraźliwych słów kierowanych wobec bohaterów tabloidów (z archetypów - Paris Hilton), ba, sam takich nie używaj, skoro jesteś do tego stopnia strażnikiem moralności.

Ostatnio edytowany przez Ghost Nieudany - 02-01-2007 o 13:44.
Ghost Nieudany jest offline   Odpowiedz z Cytatem