Zobacz pojedynczy post
stary 02-01-2007, 17:58   #1903
Tarinek
Użytkownik Forum

Tarinek's Avatar

Data dołączenia: 04 12 2006
Lokacja: Gdańsk

Stan: Niegrający
Świat: Furora
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ahcum lewap Pokaż post
Niebylo planowane bo Taifun chcial wbic 300 lev. Ale historia zatoczyla kolo i Katrila i Imargam znow za burta... A mogles sie niepanoszyc i niewychodzic z Sunblade do duskiness i siedziec z Katrila w Sunblade. Wtedy Sunbladowcy wykrecali najlepszy exp a Duski prawie nic nieexpili...
Teraz Sunbladowcy walcza po przeciwnych stronach i odgrywaja znaczace role..

ahh kieys to byly piekne czasy na Furorce

Jak zwykle 1 info na 20 stron ktore wogole cos wnosi do tego tematu. Bo reszta to tylko tyranie z fejkowych akontow.

Sam gram od czasu kiedy serwer byl juz ułozony. Wiec mi tu nie gadac ze nic nie wiem, wiem tyle ze gdyby Sunblade lepiej rozegrało to by przejeli ten serwerek a dokładniej Caltus ten jakze wielki lider Sunblade. Rozmawiałem z jego członkami podczas wojny w ktorej Spoxster karał i mowiłem zeby sie dołaczyli to bedzie juz potezna siła bo Spox~ by ich tam wszystkich ogarnął jak nalezy i moze byłoby zgranie. I naprawde jeb^^ie mnie kto gał tym spoxterem czy petro czy xadam. Wtedy mieli szanse ale nie ogarneli strasznie i sie wpiepszyli w wojne w najgorszym dla nich momencie, gdy spoxter dostał rooka. No ale dobra chcieli byc fajni nie wyszło, trudno. Ale to co teraz robia przechodzi ludzkie pojecie i pokazuje jak marnymi sa ludzmi, oczywiscie nie wszyscy. Po tym jak all mieli hunta i zapowiedzieli nocny pk myslalem ze na dobre pofruneli ale chyba cos nie dokonca bo szybko z tego zrezygnowali i spłacili sie prawie wszyscy. Ale zeby teraz pomagac stronie ktora i tak ma ich w dupie i predzej czy pozniej wywali ich z serwera jak juz nie bede uzyteczni czy tez jak zaczna byc niebespieczni , to juz chyba lekka przesada. Albo jest sie pewnym po ktorej jest sie stronie albo sie lize dupe w obawie o własną, to własnie robi chociazby taki pan jak Yakapushi czy tez Yubov. Z 2 strony szaczunek dla Spaawa i Jamesa ktozy powiedzieli odrazu ze nie bedzie po zadnej ze stron i jak do tej pory podtrzymuja to co powiedzieli.

Ps. Zreszta wiekszosc Aberr i czesc dusk to tylko mięso armatnie ktore jest po to by nam uprzykszać zycie. Ale jak juz chyba dało sie zauwazyc to nam juz nie zalezy na tym serwerze i na postaciach. Wiec do kiedy bedzie kaska i bedzie ekipa tak długo bedziemy meczyc Dusk i reszte Furorki.

Tyle z mojej strony pozdrawiam.
Tarinek jest offline