Zobacz pojedynczy post
stary 02-01-2007, 19:44   #1911
alahakbar
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 11 2006

Domyślny

@caltus

Mogliscie tez wtedy zapewnic spokojna gre dla smerfow ktorzy dobrze sie zgrali, jednak w razie gdyby smerfy wygrywaly wojne i tak mieliscie (mimo deklaracji neutralnosci) pomagac dla dusk~ Mozesz mi powiedziec ze to byly noobki jednak oni przeniesli sie na danubie, powbijali ladne lvl i robia tam teraz co chca.

Mieliscie tez w gildi (sunblade) kabli ktorzy na bierząco donosili o waszych krokach dla Taifuna, no i baliscie sie o swoje postacie. Czlonkowie sunblade robili tez sporo problemow innym graczom a wy nic z tym nie robiliscie i straciliscie poparcie wielu graczy.

I prosze nie nazywajcie mnie nobkiem bo mialem na furorze kilka postaci (wszystkie byly w top 25 expa) i dobrze znam stara i nowa historie furory.

@ima
wiem to z pewnych zrodel, mianowicie od osob ktore pomagaly przyszykowac wojne z katrila, wtedy istnialo jeszcze sunblade i oni ponownie byli na muszce taifa(rozwiazanie i podzial sunblade ochronil ich przed atakiem taifa)

Aha jeszcze slowo do Tarrina. Z calym szacunkiem, ale taif myslal ze i tak wbije szybko 300 lvl. Uwazal sie za niepokonanego ale jego tok myslenia zmienila gildia vision ktoa zabila go bez wiekszych problemow.

Pozdrawiam

Ostatnio edytowany przez alahakbar - 02-01-2007 o 19:47.
alahakbar jest offline