Temat: Rary ..
Zobacz pojedynczy post
stary 02-01-2007, 19:46   #404
BaxCrow
Użytkownik Forum

BaxCrow's Avatar

Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory

Stan: Na Emeryturze
Domyślny Lol

Bravo za to POI... Inteligencji ci dużo brakuje myśl człowieku... Akurat Anni, DH Quest i POI na NON-PvP to Questy na pare sekund... Bo Sorkowie nie muszą się obawiać że jak walną UE to kogoś pozamiata tylko moga bić... druga sprawa na Non-PvP nie można się pomylić i uderzyć w kogoś z SD... Pomyśl co by się stało jakby jacyś sorkowie na PvP wyszli do Roomu i zaczęli walić UE, przecież każdy by padł... Na PvP też widziałem 100 lvl tylko chodzi mi o to, że na NON-PVP każdy wbije 100 lvl choćby expił na Larvach to w końcu by wbił ten 100 lvl, a na PvP można niby tak samo, ale pomyśl na larwach nei zarobisz na G Legi nawet.... nie wspomne o MPA... a na PvP musisz mieć dobre Eq żeby przeżyć... Sorek na PvP bez bohów by nie przeżył... więc Non-PvP- Questy duuuuuużo łatwiej zrobić, przeżyć każdy może, o to że ma kijowe skille i eq też nie musi się martwić bo nikt go nie ubije... więc nie mów mi, że NON-PvP to taki cudowny świat, wiem, że jest tam wielu dobrych graczy, ale właśnie o to mi chodzi, że oni się tam marnują bo prawdziwą grę zaczyna się na PvP tam trzeba walczyć o przetrwanie, a nie tylko expić... chyba przyznasz mi racje...
To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś.
Jeżeli nie znasz ich przydomku.
To znaczy, że nie rozumiesz mnie.
Jeżeli mnie nie rozumiesz.
To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY!

NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU!

You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft.
BaxCrow jest offline   Odpowiedz z Cytatem