Temat: Rary ..
Zobacz pojedynczy post
stary 02-01-2007, 20:36   #407
Ev_
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez BaxCrow Pokaż post
Bravo za to POI... Inteligencji ci dużo brakuje myśl człowieku... Akurat Anni, DH Quest i POI na NON-PvP to Questy na pare sekund... Bo Sorkowie nie muszą się obawiać że jak walną UE to kogoś pozamiata tylko moga bić... druga sprawa na Non-PvP nie można się pomylić i uderzyć w kogoś z SD... Pomyśl co by się stało jakby jacyś sorkowie na PvP wyszli do Roomu i zaczęli walić UE, przecież każdy by padł... Na PvP też widziałem 100 lvl tylko chodzi mi o to, że na NON-PVP każdy wbije 100 lvl choćby expił na Larvach to w końcu by wbił ten 100 lvl, a na PvP można niby tak samo, ale pomyśl na larwach nei zarobisz na G Legi nawet.... nie wspomne o MPA... a na PvP musisz mieć dobre Eq żeby przeżyć... Sorek na PvP bez bohów by nie przeżył... więc Non-PvP- Questy duuuuuużo łatwiej zrobić, przeżyć każdy może, o to że ma kijowe skille i eq też nie musi się martwić bo nikt go nie ubije... więc nie mów mi, że NON-PvP to taki cudowny świat, wiem, że jest tam wielu dobrych graczy, ale właśnie o to mi chodzi, że oni się tam marnują bo prawdziwą grę zaczyna się na PvP tam trzeba walczyć o przetrwanie, a nie tylko expić... chyba przyznasz mi racje...
Skoros taki madry to wbija 80+lvl i idz pokaz nam jak robisz w pare sekund PoI questa
  Odpowiedz z Cytatem