SRY ze tak duzo ale troche sie tak nazbieralo

Nikt nie wspominal chyba o tym fragu a wg mnie jest wazny, wiec wrzucam go dla tych co nie wchodza na tibia.com ( forum ) a jak juz tu byl to sry
Masakrowiec
Dec 27 2006, 00:55:08 CET Killed at Level 152 by Maly wizak
Czyzby Malego mogl ubic tylko Nemtor ?
A co do tej gildi to moim zdaniem moze byc to zagrwka taktyczna, ANIMA jako gilida od dawna zle sie prezentuje na Aldorce wiec pomimo iz Masak przeszedl do Beasts to dziala to troche pod psychike i byc moze przylacza sie jakies srednie chary ( 50 - 80 lvl ) mimo malego lvlu moga im pomoc a przy okazji EM w tym wyapdku musialo by zabic wiecej osob ( wiecej unjustifow )=( EM jest samo wiec red skulle itd ). Podczas pisania tego posta sparwdzilem ta Gildie, i co sie okazalo ? Polowa Anim jak narazie sie tam wbila. Pojawilo sie kilka nowych nickow ktorych wczensiej nie kojarzylem z Anima ale jak cos to mnie poprawcie:
-Ewa mag
-Deenland
-Eloh Arks
-Froneazin
-Mamusia Marylka
-Piechtolot
Wiekszosc z tych charow nie byla w Animie wiec moja hipoteza chyba sie sprawdzila. Druga opcja jest odciecie sie od nie aktywych graczy. A zeby liczono tylko w wojnie tych co graja. A moze jest to tylko widzimisie Masy... kto wie ? Moze komus walnelo troche w palnik ...
PS : Co do pana "Makaveli Tha Don" to mam propozycje, zeby nie przejmowac sie takimi pierdolami tylko naprawde zajac sie ta wojna, a prosby typu czekam na dead'a Malego to niech da na msze jak mu tak zalezy ... DZIEKUJEMY pANU i PROSIMY O ZAMILKNIECIE NA ZAWSZE - Z GORY DZIEKUJE W IMIENIU WSZYTSKICH UZYTKOWNIKOW FORUM
www.tibia.pl