Zobacz pojedynczy post
stary 02-01-2007, 23:23   #3829
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez GALLana_ANONIM Pokaż post
nie, poznanski slabo mnie oceniasz, a tak na serio....
to trzeba miec chociaz troche wdzieku, potem czas na wnętrze ;D
taaaaa, mam problemy z wyglądem, jestem przeciętny,[irony] ale to starczyło żeby zbajerować 5000 lasek poznanski huh......[/irony]

bo mam juz dosc flamowania inteligencji kazdego pokolei przez tharrina i jego pseudo madrych tekstow, to tyle, pomijajac fakt ze nienawidze wszystkiego co sie rusza w PN wiec nie jestem obiektywny
jak tu nie najechac komus na inteligencje, albo raczej wiedze, jak nie rozumie slow jakich uzywa? ja po prostu lubie odpisywac na wasze posty

flaming to jest dokladnie to co robisz, moje posty, kazdy z osobna, sa poparte jakimis argumentami i juz samo to powoduje ze ciezko je nazwac flamingiem, tak dlugo jak trzymaja sie kupy i zachowuja logiczna calosc ,

chocbym sie staral jak moge ciezko to powiedziec o twoich ale to moze dla tego ze nie staram sie za bardzo i latwo sie zniechecam
a co do PN, jestem tam od bardzo niedawna, ale zakladam ze zabilem cie w czasie pa, pkingu lub ci to po prost uniemozliwilem, dzieki, twoja zlosc to dla mnie satysfakcja ;*