Cytuj:
Oryginalnie napisane przez sliver
a no wg mnie chodzby w tym momencie gdy krytykujesz kogo kolwiek za to ze siedzial po 8 godzin dziennie by wbic 30 level w tydzien a nastepnie chwalisz sie tym ze grales kiedys po 6-7 godzin dziennie
Jezeli potrzebujesz moge Ci wstawic pare cytatow ktore wg mnie o tym swiadcza :
"w tydzien 35? no to gratuluje 3 ownerow albo totalniej glupoty i uzaleznienia"
"ja tharrinem lev 50 z dobrymi skillami osiagnalem grajac solo w 3 tygodnie, tyle ze mialem duzo czasu an gre, poza tym wtedy sprawialo mi to przyjemnosc."
sam mozesz latwo dostrzec, iz stwierdziles ze wbijajac 35 level w tydzien trzeba miec 3 ownerow, byc totalnie glupim albo totalnie uzaleznionym.
Nastepnie kilka postow dalej wpisales ze wbiles w tygodnie 50 level co mniej wiecej mozna porownac do wbica w tydzien 35 co jest jednoznacznym wg mnie, iz sam sie okresliles.
P.S - dopiero teraz to zauwazylem, moj blad. Ty sobie nie zaprzeczyles Ty sie sam okresliles ;-) sorrrrry.
P.S 2 chociaz nie ja juz sam nie wiem jak to nazwac i o co Ci wlasciwie chodzi
|
nigdy nie napisalem ze nei bylem uzalezniony, lev 50 byl moim celem priorytetowym wtedy, bo zalezalo mi na tibii, wiec poswiecalem temu dosc duzoo wolnego czasu (poza weekendami bo wtedy zawsze mialem inne plany).
przykro mi ze cie rozczaruje ale ja nie wstydze sie do tego przyznac

ba, zdazalo sie nawet ze bylem on line 10+ h na dzien, ale nigdy 7 dni w tygodniu przez 31 dni w miesiacu, nie wysiedzialbym tyle. poza tym po lev 50 ci co mnie wtedy znali wiezda jak wygladalo moje expienie, zdarzalo sie ze robilem w tydzien 2 levele a zdarzalo sie ze robilem 1 lev na miesiac, wszsytko zalezalo od nastroju, bo czas by sie znalazl
PS:
przy granicy tego lev, z lev 49-50 potrzeba prawie 113k expa, przy dobrym tempie spawnow jest to ok 3.5h na pohu(liczac ze ma sie lev 49)