Cytuj:
Oryginalnie napisane przez BaxCrow
Bravo za to POI... Inteligencji ci dużo brakuje myśl człowieku... Akurat Anni, DH Quest i POI na NON-PvP to Questy na pare sekund... Bo Sorkowie nie muszą się obawiać że jak walną UE to kogoś pozamiata tylko moga bić... druga sprawa na Non-PvP nie można się pomylić i uderzyć w kogoś z SD... Pomyśl co by się stało jakby jacyś sorkowie na PvP wyszli do Roomu i zaczęli walić UE, przecież każdy by padł... Na PvP też widziałem 100 lvl tylko chodzi mi o to, że na NON-PVP każdy wbije 100 lvl choćby expił na Larvach to w końcu by wbił ten 100 lvl, a na PvP można niby tak samo, ale pomyśl na larwach nei zarobisz na G Legi nawet.... nie wspomne o MPA... a na PvP musisz mieć dobre Eq żeby przeżyć... Sorek na PvP bez bohów by nie przeżył... więc Non-PvP- Questy duuuuuużo łatwiej zrobić, przeżyć każdy może, o to że ma kijowe skille i eq też nie musi się martwić bo nikt go nie ubije... więc nie mów mi, że NON-PvP to taki cudowny świat, wiem, że jest tam wielu dobrych graczy, ale właśnie o to mi chodzi, że oni się tam marnują bo prawdziwą grę zaczyna się na PvP tam trzeba walczyć o przetrwanie, a nie tylko expić... chyba przyznasz mi racje...
|
Odezwal sie master of PVP. Taki madry ? to zrob te wszystkie questy to pogadamy. Nie kazdy quest na NO-PVP wyglada tak, ze wbija banda sorcow wali ue i sie ciesza. Na NO-PVP mozna sie pomylic i uderzyc w kogos sd ;o. Powiadasz dobre eq na PvP zeby przezyc, to tam kazdy 100+ ms biega w MPA, G legach itp. ? Ostatnio jak robilismy PoI quest to zapytalem 160 msa czemu nie idzie z nami, to uslyszalem odpowiedz: "po co mi ten quest?", "mam isc zeby pasc", wiec stwierdzam, ze po cholerze jest takich noobow na NO-PVP i akurat w tamtym dniu tylko 1 osoba padla, bo weszla nie tam gdzie trzeba. Chociaz i tak zrobila ten quest. A i wogole to nie mow ze PoI sie robi w pare sekund u nas co dopiero chyba za 5 podejsciem zrobilismy. I tez robilismy moze z 6h~. A i na PoI sie nie wali ue...bo jak podleci do ciebie hellhound, czy juggernaut to nie masz many w pare sec...