Temat: Rary ..
Zobacz pojedynczy post
stary 03-01-2007, 10:26   #412
Lillius
Użytkownik Forum

Lillius's Avatar

Data dołączenia: 24 10 2006
Lokacja: Tam gdzie nie dochodzi światło

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Hiberna
Domyślny uhm

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez BaxCrow Pokaż post
Gratuluje wszystkim tych niesamowitych RAR Itemków...
Mpa, Demon Helmet, G Legi i MMS tego typu itemki to nie są RAR itemy...

Ale nie prawdą jest, że Magic Sword, SCA czy Thunder Hammer to nie RAR, to są RAR. Widać u wszystkich 100 lvl przechwałki, kiedyś jak widzieliscie MS czy SCA to sraliście w gacie z wrażenia a teraz udajecie wielkich Masterów Tibi bo macie 100 lvl a jak już widze jak 100 lvl na NON-PVP mówi, że MS czy SCA to nie jest RAR item to mi się płakać chce z Nooba... Non- PvP to jest tak jakbyś grał na OTS... tylko, że mniejszy exp... i to wszystko... wiem bo grałem na NON-PvP... i widziałem 100 lvl, który nie miał nawet pojęcia o Tibii tylko o Expie... wszystkie itemki, które nawet na starych servach kosztują ponad 500k TO RAR ITEM!!! Błagam was!!! Nie mówcie więcej, że MS, SCA czy TH nie są RAR Itemami bo jakby tu jakis człowiek zajżał i to sobie jakoś przetłumaczył to nasza reputacja była by cudowna n/c....
Odezwał się master of the might sorcerer with 20 mlvl i myśli, że jest kozaq i podnieca się jak małe dziecko rzeczami typu MPA... W ogóle n/c. Ta i ta mega Calmera co za lamuchy tam grają chodzą z lagami całe życie xD nie ma o czym gadać to jest Troll of the Forum.tibia.pl aha i tak w ogóle to na Magic sword się mówi SOV.

btw. to Dark Modoor jest z mojego miasta :O

Ostatnio edytowany przez Lillius - 03-01-2007 o 10:38.
Lillius jest offline   Odpowiedz z Cytatem