Zobacz pojedynczy post
stary 04-09-2004, 21:28   #10
aktus
Użytkownik Forum

aktus's Avatar

Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Bezdomny z Gor Krańca Swiata

aktus ma numer GG 6005132
Cool

taaa jasne... tylko nie zapominaj ze sorcem trzeba celowac... chwilka dekoncentracji lub troszka laga i run do wywalenia... nie zapominaj ze z takimi obrazeniami mozna sie spotkac u h-lev... uwazam, ze obie strony beda uzywac uhow... ty swoimi obrazeniami magicznymi mozesz cos zrobic, ale taki rycek ze skillami 70/70 zrobi ci spora krzywde nawet fire swordem... chodzbys mial d-seta i mastermaind shielda... tymu nie bedziesz w stanie zadac nawet ulamka tych obrazen, ktore on ci zada... a najtowie potrafia niezle bronic sie przed pk chocby zygzakujac...maksymalnie zadal by ci jakies 150-170hp. majac na sobie zbroje oczywiscie trochu mniej... ty bys MUSIAL byc na full defie a on znajac zycie na full attacku...
na 50 lvl rycek ma 815hp i 245 many a sorc tez na 50 levie ma 395hp i 1295 many... wiec jezeli nie zdazyl by sie uhnac to po 3-4 strzalach max z fire sworda by byl kaput... chyba ze zapuscil by mana shielda to by go trochu uratowalo, ale musial by pic non stop mana fluidy, wiec nie mogl by strzelac z runek...
ps rycek tez ma utani hur... nie zapominaj, ze rycek tez moglby uzywac runek, a leczyc sie musi zadziej niz sorc... nawet jak bys mu spieprzal, to gfb by ci dawalo jakies 30hp mniej za strzalem... a on sobie tylko lata na ololo ciebie i sobie klepie ciebie i strzela z gfb albo eksplozji... a ty: starasz sie go trafic sdkiem i zaraz sie uhasz bo mana shield by sie szybko skonczyla... a bez many sorc jest duuuzo mniej warty... nie wiem tylko czy obrazenia zciagane z many sa zalezne od opancerzenia czy nie... w kazdym badz razie obrazenia z sd sa zalezne od eq przeciwnika...

aktus jest offline