Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nosferat
Jedyne chyba to stworzyć dwa nowe serwery(standardowo jeden w stanach drugi w niemczech), na których wymogiem gry byłoby napisanie podania (w języku angielskim) oraz pytaina o RPG, na które trzebaby odpowiedzieć..
Dzieki temu n00bki mieliby swój kochany smietnik, na którym im tak wesoło a ludzie szukający w tibii elementów RPG znaleźliby je na nowym serwerku..
|
Dawno mnie w tym temacie nie bylo wiec troszke pozno pisze ale jednak...
Ten pomysl jest moim zdaniem chybiony...dlaczego?? Poniewaz nie jeden fan RPG robi w tej grze smietnik a sa tez i ludzie (np. ja) ktorzy o RPG moga powiedziec tyle ze lubia ten klimacik...widzieli i czytali LotR i moze dwa razy grali w Warhemmera...mowiac ktrotko jest ze mnie taki znawca RPG jak i baletnica...ZADEN!!! Chyba nie sadzisz ze zeby pograc se w Tibie bede teraz czytac wszystkie znane ksiazki na temat RPG aby odpowiedziec na jakies pytania...

Nie uwazam sie za osobe za ktora Polacy w Tibii mogliby sie wstydzic i gdyby byl taki wybor o jakim napisales to tez bym chcial byc na tym serwie z RPG...i co teraz?? Powiesz ze skoro sie na tym nie znam to jestem noob i z nimi powinienem grac...?? heh