Zobacz pojedynczy post
stary 03-01-2007, 22:01   #1129
Saxe
Użytkownik Forum

Saxe's Avatar

Data dołączenia: 24 05 2006
Lokacja: Poznań

Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
Świat: Azura
Poziom: 69
Skille: 87/71
Poziom mag.: 19
Saxe ma numer GG 7826353
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Weirdo Pokaż post
Poruchali to ciebie sraxe na dodatek jak byles maly.To ze ktos okrada ludzi z tibi mozna zrozumiec ale nie wtedy gdy opierala kolegow.
I wlasnie o tym mowilem. Ja stwierdzam fakty, a taki szczyl jak ty smie mnie obrazac praktycznie za nic. Nie bede sie znizac do twojego poziomu zeby cie wyzywac.

@Van Ent
Wiesz, chodzilo mi ogolnie o te wszystkie wyzwiska... Domyslam sie ze Tegax i moze okradl kilka (kilkanascie) osob, i to moze byc powod do nienawidzenia go, ale nie zeby zaraz wyzywac sie na publicznym forum, wjezdzac na starych, itp. On zamiescil foty z sylwka i zaraz jakies glupie komentarze, wyzwiska, i to tylko przez to ze okrada ludzi.
A jezeli chodzi o mnie to niemam najmniejszego powodu zeby miec zle zdanie o Tegaxie. W prawdzie wiem ze zrobil przekretow lacznie na sume okolo 5mil gp ale wiem ze mnie by nie okradl. Wrecz przeciwnie, sam zarobilem okolo 600k z jego pomoca (ale nie okradajac ludzi)

@Eldyn
Przepraszam ze cie obrazilem (choc mimo ze tego nie skomentowales w zaden sposob) ale stwierdziles ze jestem "pokroju Tegaxa", natomiast uwazam iz nie mozna kogos oceniac albo mowic jaki jest nie znajac tej osoby, a my rozmawialismy najwyzej z 2-3 razy wiec sadze ze mnie nie znasz w chocby najmniejszym stopniu. Papa ;*
13:53 Eldo Dage [22]: napisz mi sell fire axe i c shld
13:53 Eldo Dage [22]: po angielsku
Saxe jest offline