Zobacz pojedynczy post
stary 05-09-2004, 00:29   #1
kemik
Użytkownik forum

Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Polska

Problem Problemy z Tibią

Mam bardzo poważny problem. Otóż...Ostatnio bardzo duzo gram w Tibie. Mialem łącze radiowe i wszystko bylo w porzadku...(oprócz lagów)Teraz gram na łączu 128kb Neostrada+ (abonament 59zeta za miech).Gdy zainstalowalem neostrade odrazu weszlem na Tibi by sprawdzic jak to bedzie na nowym łączu. Efekt bardzo dobry - 0 lagow...Jednak po chwili gry zauwazylem ze to nie jest takie piekne jak sie wydaje...Otoż po kilku miutach gry komputer zaczął się wieszać...Nie wiem z jakiego powodu...Sprawdzalem dysk Nortonem2004 PL z najnowsza baza danych virusow... Robilem format dysku, defragmentacje, scandisk, instalowalem na nowo Tibie, ale za kazdym razem jest to samo...Gram gram i nie gram Mam wina XP z oryginalnym cd-keyem...Wszystko prucz Tibi chodzi normalnie i sie nie zawiesza...Nie łącze sie programem Neostrada TP tylko normalnie przez Dial upa, poniewaz tamten program to szit ;/ System pracuje stablinie i nie wiesza sie doputy dopuki nie uruchomie Tibi...Nie wiem co jest grane...Jak juz pisalem instalowalem i usuwalem tibie...teraz mam tibie od kumpla i dalej to samo...Moze ktos z was tez mial juz taki przypadek i jakos mi pomoze...Zastanawiam sie czy Service Pack2 pomoze czy tez nie...Opiszcie PLX... THX
kemik jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.