Zobacz pojedynczy post
stary 03-01-2007, 22:46   #1
megusiia
Użytkownik forum

Data dołączenia: 26 06 2006
Lokacja: Polska

Stan: Aktywny Gracz
Imię: XxX
Profesja: Royal Paladin
Gildia: XxX
Świat: Lunara
Poziom: 66
Skille: 86/71
Poziom mag.: 15
megusiia ma numer GG 3910771
Strzałka Pare Pytan W Sprawie Pacc

Witam wszytskich
Mialam juz pacc wiec wiem co ale jednak mam pare pytan:

-doszly mnie sluchy ze jesli 3 razy aktywuje pacc zanim sie skonczy poprzedni na tej samej postaci to dostane 15 dni dodatkowego gratisowego pacc czy to prawda?

-drugie pytanko to takie ze jak nie mam teraz pacc ale dostane w prezencie teraz go na urodziny to jaki mam czas na aktywowanie? bo nei chcialabym go aktywowac az do maja poniewaz mam mature a znajac mnie to jak znowu bede meic pacc to nie bede sie uczyc a wypadaloby ja zdac
takze chodzi mi o to czy moge go aktywowac po paru miesiacach i nadal bedzie on aktualny?

-dobra wiem teraz bardzo nobiaste pytanie - czy sa jakies outfity za addony dla facc? w sumie jestem prawie pewna na tysiac procent ze nie ale mam watpliosci bo kazdy mowi co innego ;/ ale znajac zycie to nie ma zadnych questow na outfit dodatkowy dla facc?

Z gory dziekuje za odowiedz jakiejs dobrej duszyczki znajcych sie na rzeczy i 3majcie za mnie kciuki zebym nie aktywowala pacc przed matura hehe bo znajc zycie to pewnie bedzie mnie zbytnio korcic no i za zdana mature tez 3majcie kciuki
megusiia jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.