Zobacz pojedynczy post
stary 03-01-2007, 23:10   #24
Majk3l
Użytkownik Forum

Majk3l's Avatar

Data dołączenia: 16 09 2005

Stan: Na emeryturze
Domyślny

trudno jest nazwac wojna cos co mialo tylko 1 open battle, DL robi tylko sneaki, bo boja sie open battle jak napisal Hoz, nie bede sie duzo rozpisywal na ten temat bo to jest bez sensu, bo kazdy pisze hail dl, ale mozna zobaczyc co robia podkreslam, niektore osoby z DL, grzeczny, alanaste I JESTEM PEWIEN ze jak DL wygralby wojne to bedzie takie samo PA jak ze strony pinkow, my sie chociaz przyznajemy ze robilismy PA zabijalismy bez dowodow, ale z powodami, a nie jak pare osob z dl, bije, nie podaje reasonu, potem wysmysla, miga sie i na koniec oczernia na forum, ze to pinks/nn/loathe sa najgorsi, no coz, czas pokaze

ta nuta to:

Nightwish - Once - 04 - Planet hell

i tam widac jak majare dostaje sd, gdzie nie mogl go dostac, bo wtedy nie bylo aim battle = DL cheating ? plz

/

co do pokoju, juz nie bedzie proszenia, teraz to wy bedzecie prosic, mozesz sie smiac ale tak bedzie, o ile kiedy kolwiek odwazycie sie wyjsc na open battle, bo nawet dzis, gdy nas bylo zaledwie 20, endyrhion mowil ze was jest 45 na ventrillo a mimo tego nie pojdzecie walczyc, ostatnio tez sie baliscie, a potem jak rozmawia sie z wami osobno, kazdy tylko pisze "JA CHCE OPEN BATTLE, JA CHCE" no widac jak chcecie skoro do zadnego nie chcecie przystapic,

see you on battlefield,
Majkel,

Ostatnio edytowany przez Majk3l - 03-01-2007 o 23:38.
Majk3l jest offline   Odpowiedz z Cytatem