Temat: Obsidia ....
Zobacz pojedynczy post
stary 04-01-2007, 02:53   #1370
Hellsir
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 03 06 2006
Lokacja: Warszawa

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Furora
Domyślny

Mam coś do przekazania w tym temacie. Myśle, że to ważne i mam nadzieje, że chociaż część z was to zrozumie.

Kieruje to do Polaków na serverze Obsidia jak i nie tylko. Do wszystkich, którzy przegrywają wojny z innymi nacjami. A są mniejszością na serverze. Wspierajcie i walczcie po stronie swoich. Pytacie - dlaczego ?

Chodźby dlatego, że gdy reszta polaków którzy walczyli zostanie pokonanych na danym serverze, to możecie mi wierzyć. Ale inne nacje nie przykładają do was wiekszej wagi wystarczy, mały wyskok i was shuncą. Nie dają wam grać, naprawde nie warto nikomu wchodzić w tyłek. Pomagajcie naszym, bo to coś znaczy. To znaczy, że naprawde wam zależy na tym, by nie trzeba sie nikogo o nic prosić, błaźnić itp. Poprostu czasem trzeba sie przełamać i mimo, że straty bedą czasem wielkie to jest to też wieksza szansa na wygraną. Czyli na dotarcie do celu.

Nie wiem, czy mnie wyśmiejecie, czy nie. Ale możecie mi wierzyć, swoje w Tibii przeżyłem na serverach na których rządziła inna nacja i mniejszością była Polska. Poprostu byliśmy na odstrzał jak kaczki.... . Pomyślcie nad tym.

Ostatnio edytowany przez Hellsir - 04-01-2007 o 03:43.
Hellsir jest offline