jak pozadajesz za mnie examy to pojde

i nie u nas bo u nas prawo z tym co masz na mysli to nie ma nic wspolnego. ale za to studenki z parwa sa the best
phi, moje neo chodzi i nie raz po 20h na dobre, u mnie w sumie komp chodzi prawie caly dzien, wylaczam tylko na noc. jak nie ja korzystam - to siorka, jak nie siorka to czasem matka, a nawet jak nikt nie korzysta to cos sciagam albo leci muza, bo innego sprzetu grajacego niz komp w pokoju nie posiadam

ale nie obraze sie jak mi jakis sprawiecie
GALLana_ANONIM @
ty mnie naprawde rozbrajasz, jak jzu wczesniej zwrocielm uwage rzucasz samymi ogolnikami i nic nie potratisz uargumentowac swoich wypowiedzi.
Nie chodzi o bycie dupowłazami, nienawidze PN od zawsze na zawsze. Powody? Prawdopodobnie takie same jak reszty ludzi o podobnych "upodobaniach"
tzn jakie? nie podales ani jednego, i o jakich upodopadniach tego tez nie napisales.
a co do tego prawa, to sorry, ale chyba cos ci nie wyszlo, jak kiedys pomyslisz o studiowaniu - kto wie moze ci taka mysl przyjdzie do glowy - to sie zorientujesz, ze prawo + medycyna to sa najtrudniejsze mozliwe keirunki studiowana w polsce i najbardziej wymagajace, jesli uwazasz ze sie nadaje, to dzieki, mozna to uznac tylko i ywlacznie za komplement ;D
a honor sie ma albo nie ma, nie da sie "wypracowac". jak kiedys pojmiesz znaczenie tego slowa w 100% to to zrozumiesz.